čaj in puding

Živjo!

Mene pa zanima kdaj ste dajali malčkom za piti sadni čaj (navadni ne otroški) in kdaj razne pudinge in skutke.. kdaj je to priporočjivo.. ali se jim moramo zaradi sladkorja odpovedati…
Hvala in lp…

za pudinge in skute nam je pediatrinja rekla da po devetem mesecu, mi jih še nismo začeli, mamo osem mesecev, za sadni čaj pa ne vem.

mi ga še pri 6 letih ne pijemo, sadnega čaja, ker ga noče. pije vse čaje ki so svetli, rdečega pa noče, raje je žejna, ali pa pije vodo.

No mi smo do približno 11 mesecev in pol pili bebe čaj, zdaj pa kar navadnega sadnega.
Skutke in jogurte pa je začela jesti kar zgodaj okoli 7 meseca. Moja punčka ne mara mleka in je zato tudi pediatrinja rekla, da je dobro da je jogurte in skutke, da vsaj tako dobi kalcij in ostalo.

Mi vedno pijemo samo vodo, tako da za čaj ne vem. Skutke in otroške pudinge (čebelica maja) smo pa začeli dajat kar zgodaj – pri 7 mesecih, saj ni več hotel piti mleka, pa smo tako nadomeščali.

Puding skuhaj sama, pa sladkaj kolikor se tebi zdi prav. Če boš pozorna pri nakupu boš za zelo malo denarja dobila pudinge brez dodatkov. Kupljeni pripravljeni imajo not vse živo.
Skutko pa tudi kupi navadno, zmešaj jo s katerimkoli sadjem, pa spet ne bo težav zaradi sladkorja.

New Report

Close