Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija Bulica na vratu

Bulica na vratu

Pozdravljeni,

pišem vam, ker me skrbi bulica na sprednjem levem delu vrata, nekje kakšne 2-3cm nad adamovim jabolkom. Po občutku bi rekel da je premer nekje 1cm, se pa premika pod prsti. Pred novoletnimi prazniki (več kot mesec nazaj) sem že obiskal družinskega zdravnika, ki me je takrat pretipal in dejal, da ni nič takšnega in me ne rabi skrbeti – da je morda kakšna podjezična žleza in da bo v roku 2 tednov izginila. Tudi povsod po spletu piše, da naj bi se podobne stvari normalizirale v 2 3 tednih. Bulica pa je v približno enaki obliki prisotna še danes – zrastla ni, prav tako pa ne izginja.

Prvič sem jo opazil, ker me je nekega jutra rahlo zabolelo, kot da bi imel manjši “heksensus” na tistem mestu.

Sicer pa me je takoj, kakšen dan ali dva po pregledu pri zdravniku začelo res hudo boleto grlo pri požiranju (tako da več dni celo nisem spal), kar je trajalo potem več kot 2 tedna, minilo pa je s pomočjo Angala in podobnih zdravil. Naj še omenim da sem nekje v koncu novembra/začetku decembra predvidoma (neuradno) prebolel korono.

Sicer se počutim v redu, star pa sem 22 let.

V bistvu me zdaj zanima, če imaste tudi vi kakšno mnenje in ali naj grem še enkrat čimprej k zdravniku ali naj ne delam panike, sploh v tem koronskem času?

Najlepša hvala za vašo pomoč,
Tom

New Report

Close