Najdi forum

Sama bi zelo rada vzgojila bučo velikanko, vendar mi to ne rata. Trudim se že tretje leto pa nič. Pred štirimi leti mi je sicer uspelo pridelati kar lepo bučko, vendar ne kake prave velikanke. Z majhnimi okrasnimi bučkami nimam problema. Tudi moj starejši sin (star je pet let) bi zelo rad imel kako bučo velikanko. Zato se obračama na vse tiste, ki se s tem ukvarjate oziroma ki jih gojite, če ste nama pripravljeni kakšno podariti, ali prodati za simbolično ceno.Saj vem, da sedaj še niso dorasle, se pa vidi kakšen bo pridelek. Vabljeni, da mi odgovorite tudi vsi tisti, ki imate kakšno dobro seme, ali pa kakšen dober nasvet za vzgojo velikanke. Že vnaprej se vsem zelo lepo zahvaljujem.

Hm, poskusi drugič izdatno pognojiti predel, kjer boš posadila buče, s hlevskim gnojem ali pa z veliko drugega organskega gnjila. Jaz sem letos v gredo za buče nasula veliko organskega gnjila v obliki peletov (mislim, da je bila znamka Valentin), dodala tudi malo zdrobljenega org. gnoja Bogatin, rahlo zasula z zemljo, nato pa na to posadila sadike bučk – raznoraznih. Vse mi delajo kot nore. Jih pa ves čas izdatno zalivam. Tako krasnih Hokaido bučk še nisem imela, kot so letos.

New Report

Close