Najdi forum

Živjo punce! Mene pa zanima koliko vaših partnerjev si brije spolni ud in tam okrog? Ali imajo vse zaraščeno?

svašta!

Lepo je, če se tudi moški uredijo in nimajo nikjer na telesu kakšne neestetske neprehodne džungle, ki ostaja v tuš kabini:))))

Veš kaj, mislim da si tvoja estetska ali neestetska ugotovitev zasluži malo dodatne razlage. Gremo torej nazaj na začetek. Avtor PROJEKTA ČLOVEK je nesporno idejo za svoj novi prototip vrste dobil pri opici, o tem uči evolucija. Po mojem se je lotil dela tako, da je svoji izbrani osnovi začel spreminjati obliko. Začel je na zunanjih detajlih. Rekel si je, pustimo noge, da bo hodil, skrajšamo roke, da jih ne bo več vlekel po tleh, malce popravimo zadnji spoljer (beri zadnjico) Popravi sprednji spoljer in naklon osnovne karoserije (skrajšaj čelo in in mu spremeni kot), pomanjšaj vzvratna ogledala zaradi aerodinamike (beri zmanjšaj ušesa) in kaj nastane? Nekaj ni v redu. Kaj pa če bi ga malo pobrili, najprej recimo po rokah in nogah. Ni dobro! Kaj pa če ga pobrijem celega! Spet ni dobro! Že vem, pustim mu lase, te bodo vsaj pri ženskemu delu služile za to, da bodo “vžgale” moški del, torej kot neke vrste naravni erotični pripomoček (ideja verjetno izvira iz ptičjega perja, ni pa potrjeno). Kaj pa če morda pustimo tudi brke tam okoli, kjer se lula (znameniti “črni trikotnik”), ni slabo, ni slabo.

Kasneje je sledila še dograditev centralnega računalnika (beri človeku so podelili ne bom rekel boljše ampak drugačne možgane). Seveda avtor projekta človek takrat ni razmišljal o tem, da bo njegov model nekoč izumil tuš kabino in da bodo vsaj nekaterim brki, ki jih je on pustil “tam doli” postali v napoto in neestetski. Gledal je funkcionalni vidik svojega izuma, torej ta neestetika verjetno še vedno ima nek smisel. A po tvojem obrita “muca” bolj “vleče” od neobrite? A misliš da nas je med temi nekaj milijardami na tem planetu več kot polovico, morda vsaj polovico, takšnih, ki so za “obrite”? Stvar okusa torej! Jaz ne bi napisal, da je to neestetska neprehodna džungla. Tudi tvoj zimski plašč, ki si ga kupila lani septembra je sedaj že “out”, no ja k sreči obriti brki spet zrastejo nazaj in to vedno znova in znova in znova,… Le zakaj?

BRAVO…se močno strinjam, vendar zakaj potem kar nekaj možakarev tako radi brijejo svoje ženice oziroma jih spodbujajo oz.nežno silijo, da se le te brijejo? Star okusa ? Je pa kar nekaj takih – očitno je nekaj na neestetski džungli…..

Moški naj ostane moški, ne pa poženščen osebek.

ja itak, že bez britja………….

Lunaa, a ima tvoj desc kosmatega?

Se popolnoma strinjam s tabo.

Spolni ud sicer ne(ni poraščen), tam okoli pa, pa tudi pod pazduho(poletni vedno). Sicer pa je to prosta izbira, nekaterim paše, drugim ne in prov je
tako!

Nisem zapisala, da goščava ni za kaj koristna:)) Najbrž varuje občutljivo kožo, pri ženski in pri moškem.
Ampak jaz nisem govorila o funkcionalnosti, temveč o estetiki.
Tudi močne dlake na ženskih nogah so evolucijsko nečemu služile, pa kljub temu niso estetske.

Vsak naj ima kakor mu paše. In pusti partnerju, da je tak, kot mu paše.

Meni osebno so všeč sfrizirani moški in ženske:))

“Vsak naj ima kakor mu paše.”, saj sem še napisal stvar okusa torej. Malo više pa “Tudi močne dlake na ženskih nogah so evolucijsko nečemu služile, pa kljub temu niso estetske.” Morda pa so nekomu kosmate noge všeč, torej zanj estetske. Mislim, da ti ni čisto jasno kaj je to estetika. Estetika je filozofska disciplina, ki proučuje lepo in človekov odnos do lepega. Estetstvo pa je vrednotenje vsega s stališča lepega. Kaj je lepo in kaj ni je torej stvar okusa. Nič ne bi imel proti, če bi napisala “… kakšne neprehodne džungle, ki…”, ne strinjam pa se s tvojo definicijo neestetske neprehodne džungle.

Pa še tole mimo grede, zame so sfrizirani moški, kako naj rečem, malček hecni, pri ženskah sem pa malo zbirčen. Nagibam se k srednji varianti. Če je prevelika džungla ni po mojem okusu, majhne korekcije lahko stvar naredijo veliko bolj zanimivo od tiste, “ki je od boga dana”, Nič nimam proti obritim, če je “lastnica” že v osnovi takšna, da ne rabi bistvenih korekcij tistega kar je zame zanimivo. Ista štorija velja za puder in šminko. Moje prepričanje je sledeče: “Če mi je nekdo všeč, mi je všeč in so takšni dodatki lahko samo niansa gor ali dol. Če pa nekdo ni po mojem okusu, ga ni plastičnega kirurga, ki bi ga predelal.”

New Report

Close