Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija Brezplačen program rehabilitacije v času zdravljenja in takoj po njem

Brezplačen program rehabilitacije v času zdravljenja in takoj po njem

Slovensko združenje bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L, v partnerstvu z Združenjem hematologov Slovenije in različnimi strokovnjaki s področja celostne rehabilitacije izvaja pilotski projekt – program celostne rehabilitacije bolnikov s krvnimi raki, ki ga sofinancira Ministrstvo za zdravje.

Program celostne rehabilitacije je namenjen bolnikom z malignimi krvnimi obolenji v času aktivnega zdravljenja in še 6 mesecev po zaključenem zdravljenju. Za uporabnike je brezplačen.

Program sestavljajo trije moduli in različne dodatne oblike svetovanja: [list][/list]Fizikalni in gibalni modul: redna tedenska telesna vadba s fizioterapevtko in kineziologi. [list][/list]Prehranski modul: ocena prehranskega stanja in informacije o prehranskem načrtu s strani kliničnega dietetika. [list][/list]Psihosocialni modul: mesečne skupinske delavnice s psihologinjo. [list][/list]Posvetovalnice s strokovnjaki: mesečne posvetovalnice s strokovnjaki na temo prehrane, gibanja, psihosocialnega stanja in obvladovanja različnih zdravstvenih težav. [list][/list]Individualno svetovanje strokovnjakov in predstavnikov Združenja L&L po predhodnem dogovoru.

Več o vsebini programa, izvajalcih, strokovnjakih in uporabnikih ter njihovih izkušnjah v programu si lahko ogledate na spletni strani Vaš link

Za vse dodatne informacije o programu, terminih in postopku prijave v program pokličite koordinatorko programa Brino Žagar na telefon 040-721- 568 ali pišite na elektronski naslov [email protected].

Kristina Modic SLOVENSKO ZDRUŽENJE BOLNIKOV Z LIMFOMOM IN LEVKEMIJO, L&L http://limfom-levkemija.org/ http://nazajvzivljenje.si/ http://dajsenaseznam.si/ http://najboljsanovica.si/ FACEBOOK Skupaj na poti do zdravja: https://www.facebook.com/Skupaj-na-poti-do-zdravja-768520533244733/ [email protected]

New Report

Close