bravo cerkev!

pih.. ” le o cevljih sodi naj kopitar..:”

Ja, sej cerkveniki tud obuvajo cevlje; if you know what I mean;))

verjetno res, ampak da so pa kr na1x strokovnjaki za kondome… ta je pa mal mocna…

Nič čudnega, če cerkev izgublja vernike, če kvasi take neumnosti. Zaščita res ni 100%, je pa zelo blizu in to je vsekakor boljše kot nič. O vzdržnosti pa lahko govorijo samo duhovniki, pa še oni se je vsi ne držijo.
Sem veren in hodim v cerkev, pa me je zaradi takih traparij kar malce sram.

Poglejmo dejansko stanje. Čedalje večim so dostopni kondomi in čedalje več je osveščanja o kondomih. AMPAK čedalje več ljudi je okuženih z virusom HIV. Tuki neki ne štima. To je samo propaganda proizvajalcev, ki si delajo miljardne dobičke na račun naivnih in revnih.

Tak argumentiraš nastalo stanje kot Rode. Kaj te ni sram…….kaj če misliš, da Afričani in podobni reveži, ki nimajo na dan 100 gramov riža, v trafiki kupujejo kondome??

Ja, ja, spolna vzdržnost, to bo to!!!!!

Sej ne morem verjet!

Dragi moji, ko komentirate, dajte obrazložit svoje mnenje, da ne bo potrebno brati neumnosti, če se dogajajo po svetu, vsaj nam ni potrebno prispevati k temu.

Vsak post z 4-5 besedami, ki ničesar ne pove, ali pa smao kritizira drug drugega, bom brisal.

dovoljena so različna mnenja, ampak povejmo jih tako, da bodo vsi ostali lahko videli, da se znamo pogovarjati tudi o resnih zadevah. amapk naredimo to na nivoju.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

katoliška cerkev ima začrtana neka merila,med drugim ne zagovarja kontracepcije….to je to

_____________________________________ življenje ni orehova potica

Jaz se pa kar strinjam s tem, da je najboljša zaščita vzdržnost in/ali stalen partner, na primer mož ali žena. In zvestoba. Saj meni se ljudje niti ne zdijo tako strahotno srečnejši, ko letajo s cveta na cvet. Samo kar naprej jih je nekaj stah. Tudi okužbe z aidsom. Ne vem, zakaj bi bila vzdržnost tako napačna. Z njo človek lahko veliko pridobi. Ne samo, da se izogne neželjenim okužbam. Zvestoba je velika vrednota za oba partnerja, na žalost pa danes ni cenjena. Zato pa se tudi bolezni tako hitro širijo. Kljub kondomom, ki že ne morejo biti tako stoprocentni. Narava nas na nekaj opozarja.

to si pa tako lepo napisala,si ena zelo zelo redkih ki tako misli,……
tvoje mnenje je zelo podobno mojemu

Lep dan želim & ostan taka kot si !

_____________________________________ življenje ni orehova potica

No ja… Glede na to, da je WHO tako velika organizacija z zelo dobrim renome-jem in da cerkev kot organizacija nima laboratorijev, znanstvenikov (no: biologov, kemikov, fizikov… – je pač veliko znanstvenih stvari še vedno skreganih s cerkvenimi tezami in merili) in po vsej verjetnosti nima tehtnih dokazov (znanstveni poskusi), ki bi njihove trditve okrepili, je takšno dejanje (kar se mene tiče) vsekakor neodgovorno.

Nek Afričan, ki pač ni deležen take izobrazbe, kot smo jo deležni mi, ki nima dovolj denarja in ki pač živi v taki kulturi, kot živi, si bo lahko samo misliL: ja, če me kondom ne more rešiti pred (potencialno) smrtjo, zakaj bi ga pa potem uporabljal – je “naravno” (brez) toliko bolje… In zakaj bi zapravljal denar (? – ok, morda jih zastonj delijo – samo dvomim da v zadostni količini) za nekaj, kar nima haska? Če ženska zanosi, pa naj… Njena stvar. Sicer pa: kako je že bilo tisto z več otrok in lažjim preživetjem in ugledom in in in… Pa kateri Afričan bo te naše misijonarje tako resno jemal, da se bo držal načel vzdržnosti in zvestobe – saj se niti ljudje pri nas tega ne znajo držat…? Neodgovorno.

ja, najbolš, da testiraš…najd si eno z aidsom, pa za statistiko vzemi, recimo 100 kondomov 🙂)

Fajmoštri že vejo…imajo prakso ,he ,he .

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

ha ha ha , spet so potrdili svojo verodostojnost.
mogoče je pa to zato, da misijonarjem ni treba natikat kondomov ko ****jo domačinke 🙂))

Ko sem v sredo zvečer prebrala ta post, sem bila tako hudo razočarana in jezna, da… Nima veze. Sem že navajena.

New Report

Close