Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? bolnišnična okužba

bolnišnična okužba

Moj oče je star 80 let. 27.6.2007 so mu operirali tumor na debelem črevesu. Teden dni po operaciji, so mu popokali šivi in so ga ponovno šivali. Čes 4 dni je prišel na oddelek in začele so ga mučiti visoke temperature, pa tudi rana se mu ni zdravila – gnojna. Po odvzemu brisa so ugotovili bolnišnično okužbo – MRASA. To mu sedaj zdravijo že 14 dni, vendar je vedno slabši, pogosto se mu temperatura povišuje, je čisto brez moči in v glavnem samo leži. Kako mu lahko pomagamo? Ali se ta okužba sploh pozdravi? Zaradi prebave in črevesja, bi moral gibati – hoditi, vendar on tega ni zmožen.

Hvala za odogovor in pozdrav

Marinka

Oprostite da se vtikam, malo sem na tem področju doma. Ampak res malo. Mislim, da taka splošna oslabelost vašega očeta ni posledica okužbe z MRSO,jaz poznam veliko bolnikov, ki so se okužili s tem ,pa so doma, paziti pač moraš da se ne prenese na drugega bolnega.Ne vem, pogovorite se z zdravniki, tu je najbrž kakšen drugi vzrok še zraven.Vročina me bega pri tem vsem skupaj. Nekateri imajo MRSO pa sploh ne vedo, v glavnem je to bolnišnična okužba.Ali pa je pri vašem očetu splet okoliščin, vendar po mojem skromnem vedenju, MRSA naj ne bi bila tako neugodna. Res mi oprostite, vendar menim, da bi se morali z zdravniki bolj podrobno pogovoriti, če bi bila samo MRSA bi po moje moralo že biti bolje. Lep popzdrav

Operacija črevesja je že v samem štartu zelo, zelo zahtevna operacija pri mladem organizmu, pri 80 letih je pa nedvomno še zahtevnejša. Komplikacij je lahko zelo veliko in rehabilitacija takega starostnika je zelo počasna.

Lahko gre tudi za poslabšanje osnovne bolezni ( govorite o operaciji tumorja)

Okužba z MRSA je lahko nevarna za tako oslabljene bolnike. Poudarim pa naj, da ste okužbo lahko do očeta prinesli vi ali kdorkoli od obiskovalcev. Okuženi smo lahko tudi zdravi ljudje, ki seveda nimamo nobenih težav – sploh ne vemo o tem nič.

Povprašajte na oddelku za ustrezno literaturo. Pred vstopom v sobo pa najbrž velja poseben režim, ki se ga striktno držite.

Več o tem si preberite na http://www.mz.gov.si,lp

Marinkag. Jaz vam priporočam, da vašega očeta odpeljete na bioresonančno terapijo. Tam pa se bo lepo videlo kaj je z vašim očetom resnično narobe.

Kot prvo vam verjamem da vam to vrjetno ni vščeč, saj gre tukaj za alternativno medicino. Po drugi strani pa tudi sama nisem verjela bioresonanci, ko pa sem odšla tja, pa sem izvedela veliko slabih stvari. Med njimi tudi to da sem neplodna. Vendar se je z bioresosanco vse popravilo.

Verjamem da mi ne verjamete, jaz vas ne morem prisilit k temu, vendar vas lahko napotim v pravo smer.
Jaz vam samo pravim, da probajte, pa boste kasneje videli kako je.
Vedeti morate le to, da ob enkratnem obisku ne bo spremenilo nič.
Prvi obisk je za ugotovitev bolezni oz. različnih težav, potem pa je potrebnih nekaj več obiskov, za odstranitev vsega.

Bioresonanca ne more pozdraviti zlomov, lahko pa bolezni.

Za več informacij mi pišite na email: [email protected]

New Report

Close