Najdi forum

Bolečine v trebuhu

Pozdravljeni,

že par let imam bolečine v trebuhu, bolečina se nahaja kot če bi z dlanjo prekril popek, tam čutim bolečine.

Dve leti nazaj me je osebna zdravnica poslala na UZ trebuha kjer je bilo vse uredu. Bolečina pa se je še vedno pojavljala enkrat na mesec recimo in to je trajalo po par ur, bolečine so se skozi mesece pojavljale v različnih časovnih intervalih včasih že takoj zjutraj na tešč, včasih po jedi, včasih par ur po jedi. Skušal sem sam ugotoviti vzrok a žal neuspešno.

Letos sem zaprosil zdravnico, da preveri morda pylori bakterijo in ker sem bil pozitiven mi je predpisala dvojne antibiotike ospamox in se nekaj na F..

Poleg teg dveh stvari pa mi je napisala dr. Nolpazo. Vse to sem jemal kot je povedala. Minilo je že mesec dni od jemanja, od kar sem prenehal z zdravili pa se moje bolečine v trebuhu zdaj pojavljajo vsak dan.

Zdaj razmišljam zakaj mi je dr. Napisala nolpazo?(Iskreno nisem vedel zakaj so te tablete, to mi je povedala sele kasneje hcera, jaz sem samo jemal kar je rekla da moram jemati da unici bakterijo pylori)

-Jaz nimam težav s spahovanjem in jih nikoli nisem imel. Ali je možno da mi je nolpaza dodatno uničila želodec?

Bolečine v trebuhu lahko opišem tako da se mi napne in napihne trebuh in potem nastopi ta bolečina ki traja par ur tako da mi edino malo pomaga če se čisto skrčim.

Ali mi lahko poveste kaj bi to lahko bilo, in na kater pregled bi bilo smiselno iti?

Lp

Chat

New Report

Close