Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Bolečine v mišicah

Bolečine v mišicah

Pozdravljeni,

Že 5 mesecev imam mišične bolečine v hrbtu in prsnem košu, ki se selijo. Enkrat me boli hrbet pod lopatico na levi strani, čez dva dni vratna hrbtenica in prsni koš itd. Ne mine pa dan brez bolečin in najhuje je ponoči, ko se zbudim pri obračanju zaradi bolečine. Naj omenim, da sem bila pri dr.Fedorov-u na pregledu in je s hrbtenico vse v redu, menila sva da bo čez čas bolje – toda ni, je slabše. Probala sem tudi s Trigger point terapijo in masažo, pa zaenkrat ni nič bolje. Splošni zdravnik mi je predpisal Ibubrofen za 3 dni, ki mi tudi ni prinesel olajšanja.
Stara sem 45 let, imam sedeče delo, toda če se le da in, ker imam možnost, se razgibam in ne vztrajam v prisilni drži dolgo. Krvni testi so pokazali povečano sedimentacijo (25) in trigliceride, ščitnica in revma faktor je v redu. Pričela sem s homeopatskim zdravljenjem (2 meseca), kar bi pa rada vas vprašala je, kaj od alternative lahko še poskusim (z vašega področja ali pa tudi ne – če morda poznate kakšen primer). Resnično me skrbi, da imam sindrom Fibromialgije – nevem kaj drugega bi to lahko bilo?
Za odgovor in nasvet se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam,

Karmen

Fibromialgije nimate, ker nimate značilnih simptomov.

Glede vaših simptomov, ker se bolečine selijo in veliko sedite, je lahko vzrok zakisanost. Kisline se vskladiščijo v tkivih in sklepih, tam pride od vnetja in bolečin. Rešitev: razkisanje.

Druga možnost so različne bakterije in virusi, npr. borelioza (najpogostejša). Ste že kdaj dobili ugriz klopa?

Na žalost slovenski testi za boreliozo niso zanesljivi, zato vam priporočam LTT test v enem od nemških laboratorijev. Za več informacij pokličite v ordiancijo.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close