Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Bolečine v medenici in obupna zaspanost

Bolečine v medenici in obupna zaspanost

Spoštovani,

Zanima me vaše mnenje glede naslednjega problema.

Že pol leta imam topo, ne pretirano hudo bolečino v medenici. Je stalno na isti točki (levo od trtice), odziva se na temperaturo – če točko segrevam, npr. v infra savni, je nekaj časa bolje. Čez nekaj dni, tednov pa spet vse po starem. Nikjer se nisem udarila ali kaj podobnega, tako da to odpade. Ker se reč nikamor ne premakne in je točkovno locirana, priznam da me skrbi, da ni kaj resnejšega.

Naj omenim še to, da sem zadnji mesec oz. dva kljub veliki količini spanja kar naprej utrujena. Situacija je prišla tako daleč, da nerada hodim na kosilo, saj sem po njem takoj “za ubit” zaspana. Kosila so sicer čisto običajne, količinsko bolj skromne malice – vampi in polenta, golaž, jota,…Kava ne prime, prav tako ne razno-razni Gingsengi in Ginko bilboa. Delo ni nič bolj obremenjujoče kot prej. Družinskih problemov tudi hvala bogu ni. Sodeč po raznih tabelicah imam 5 kg preveč, rekreiram se redno.

Bolj me skrbi prvo kot pa drugo. Čeprav me ta zaspanost že silno jezi. Ampak za vsak primer – če je kaj povezano – sem napisala kar oboje.

Hvala za pomoč in lep večer,
Barbara.

Spoštovani!

V prevem primeru gre za obliko bolčeine v križu. Poskušajte tudi z masažo, z mazanjem z antirevmatičnimi mazili in s kakšnim tabletom proti bolečinam.

V drugem pa vam najbrž manjka splošne dobre telesne pripravljenosti in poskušajte z več rekreacije.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close