Najdi forum

Bolečine v kolenu

Pozdravljeni!

Pred dobrima dvema letoma sem prvič začutila bolečine v desnem kolenu. Če se prav spomnim mislim, da mi je malo škrtnilo, a ni šlo za neko poškodbo. Boli me v notranjosti, vse okoli pogačice, ob strani in na vrhu. Praktično vse. Vcasih mi koleno malo zateče in občutim boleče kljuvanje. Občasno imam občutek nestabilne pogačice. Stanje se malo izboljša zgolj z mirovanje, ob vsaki manjši obremenitvi me zelo boli, še posebej pri teku, hoji navzdol, počepih in daljših sprehodih. Smučam rekreativno. MR je pokazal brez bistvenih sprememb. Kaj lahko naredim, da preprečim bolečino, saj je ukvarjanje s športom zame zelo pomembno, tako ali tako pa me boli že pri vsakodnevnih aktivnostih? Je možno, da MR ne zazna določenih težav? Kaj lahko storim za naprej? Najlepša hvala za odgovor!

Pozdravljeni,

vsekakor je možno.

Priporočam, da opravite še slikanje bolečega kolena z magnetno resonanco z močjo magneta 3 Tesla (standard je namreč 1,5 Tesla) in da pridete na pregled z novimi posnetki. Menim, da bomo s kombinacijo kliničnega pregleda in pregleda posnetkov MR zelo verjetno ugotovili vzrok za bolečine.

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close