Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Bolečine v hrbtu

Bolečine v hrbtu

Danes po kosilu me je močno začelo boleti v predelu trikotnika, kot da me nekaj zelo močno tišči. To je trajalo kakšne 4 ure, nato pa me je začel zelo bolet hrbet ( po sredini hrbta), ob enem pa me je še vedno bolel želodec ampak ne več tako močno. Opazila se da je bolečina v hrbtu zelo močno kadar globoko vdihnem. Res zaboga ne vem zakaj me boli?

Naj povem da imam že kar nekaj let probleme z želodcem (preveč kisline, pri 13 so mi ugotovili 3 rane). Ampak zadnji 2 leti skorajda sploh nisem imela nič bolečin, edino jeseni in spomladi. Pomislila se, če bi lahko bile tudi ledvice ampak se mi ne zdi verjetno.

Vzela sem en ranital 300 mg in sedaj po 3 urah je kar malo boljše. Ampak zakaj bi me naj hrbet bolel tak zelo od želodca. Ponavadi grem vedno bruhat ampak danes me je samo močno tiščalo v želodcu in te bolečine v hrbtu.

Aja pa še to stara sem 22 let in nisem nič takega delala, pa jedla tudi ne!

Pa lep pozdrav.

Spoštovani!

Lahko je od želodca, ali pa imate žolčne kamne, pri katerij je izžarevanje v hrbet nekaj običajnega. Opravičujem, ker ste tako dolgo čakali in so vam verejtno težave že pominile.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close