Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Bolečine po abraziji

Bolečine po abraziji

Hoj
Pred 14 dnevi sem imela abrazijo, ker sem v 11.tednu nosečnosti začela krvaveti. Ugotovili so, da je plod odmrl in mi opravili čiščenje maternice. Po odhodu domov sem se počutila zelo ok (no, psihično bolj na tleh, saj sva se trudila polna 3 leta), se je pa v prejšnjem tednu pojavila v spodnjem delu trebuha (cca. 5 cm nad sramno kostjo) bolečina, ki ni nevzdržna, je pa moteča. Sicer nimam vročine, počutim se dobro, le to črvičenje v trebuhu me matra. A se je to kateri pojavilo ? Pripisovala sem utrujenosti, kajti zjutraj me ne boli, proti večeru pa vse bolj. Ker sem imela pred leti že en splav iin se mi takrat to ni pojavilo, me še toliko bolj skrbi.

Kakšne so vaše izkušnje. ?

Lp
Vesna

Če imap bolečine ti svetujem, da se odpraviš k zdravniku.
Mene je bolelo, imela sem krče še 21 dan po abraziji in odšla nazaj, kjer so ugotovili, da me niso dobro sčistili.

Vso srečo, Tea

živio!
jaz sem dobila tablete proti boličine!

lp,
anna

nova
Uredništvo priporoča

Hvala za odgovor.
Zanima me še to – ali si imela prav krče ? Mene samo boli na enem in istem mestu, zjutraj običajno ne. In kako so to ugotovili – s krvnimi raziskavami ali z ultrazvokom ? Mene namreč, ko sem poklicala v porodnišnico, kjer so mi opravili poseg (Kranj), usmerjajo k splošnemu zdravniku, češ da bo on vse s krvnimi raziskavami ugotovil.
Kako je bilo pri tebi.

Hvala za odgovor .
Vesna

Z UZ in potem so mi histeroskopsko odstranili še ostali delček, niso mi ponovno delali abrazijo.
Drugače me je skoz bolelo in vsake toliko sem imela krče.

Srečno, Tea

az sem imela abrazijo pred tremi meseci, pa se mi še zdaj občasno pojavlja bolečina, kot špikanje z iglico. Ni neznosno, je pa ravno tako, da me malo skrbi. Ko sem omenika G je rekla, če bi kaj ostalo not bi imela krče, bi krvavela, imela vrčino.. Žal pa mi ni hotela narediti UZ.
LPM

New Report

Close