Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Bolečine in slabost

Bolečine in slabost

Pozdravljeni,
lepo prosim za pomoč. Bom napisala kar vse, morda je v mojih težavah povezava. Pred 14 dnevi sem se na novo začela ukvarjati s telovadbo (telovadim tudi sicer ampak tu gre za bolj intenzivno zadevo). Prejšnji ponedeljek smo delali uro in pol vaj predvsem za trebušne mišice. Sicer sem se držala nazaj, vseeno sem pričakovano imela musklfibr (se opravičujem ampak ne vem kako se drugače temu reče). BIlo je kar hudo, predvsem stranski in zgornji del sta me zelo bolela še po 3 dneh. Sploh zgornji del (žlička se mi zdi) je bil zelo boleč, sem težko normalno pokonci hodila. V petek čez dan je bilo že boljše.

V petek nisem imela kaj dosti časa in cel dan nisem jedla (ponavadi jem vsaj sadje, če ni časa, sicer pa se redno prehranjujem in jem večkrat na dan po malo). Popoldne me je začel boleti trebuh ampak višje, bolj žlička kot želodec (spet ne vem točno saj praviloma nimam težav z želodcem, drugačna bolečina, ne musklfibr), kar sem pripisovala temu, da cel dan nisem jedla. Zvečer po večerji (lahka večerja) me je v žlički začelo bolj boleti in postalo mi je slabo. Po nekaj urah slabosti in mrazenja sem bruhala, po tistem je bilo boljše. Od takrat dalje, me v žlički stalno boli (pa ne kot musklfibr, drugačna bolečina je ampak stalna, ne zelo močna) in skoraj cel dan mi je slabo, predvsem po tem ko karkoli pojem. Obenem me še vedno bolijo stranske in spodnje trebušne mišice. Sicer mnogo manj ampak še vedno boli.

Prosim, če mi lahko poveste, kaj bi lahko bilo. Je možno, da je povezano z vadbo in bo izzvenelo čez kak dan ali dva? Sicer se mi zdi, da po enem tednu ne bi smelo več boleti. Tudi slabosti nisem vajena in ne vem, če sem 2x v življenju bruhala, pa še to v otroških letih. Stara sem 35 let, imam 2 otroka.

Hvala

Pozdravljena, mišične bolečine povezujem z vadbo in niso nič nenavadnega, vse ostalo bo iz druge zgodbe in najbolj spominja na neko, pogosto virusno, okužbo prebavil. Ta praviloma mine v nekaj dneh, ker pa so si trebušne težave med seboj zelo podobne vam predlagam, da ob hujših bolečinah obiščete zdravnika.
Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close