Najdi forum

Pozdravljeni
Par mescov nazaj so me začela boleti stopala.. Bolečina se najprej pojavila na enem mestu pol pa ko je na tem mestu nehalo bolet je začelo na drugem.. Prvo ena noga potem obe noge.. Bolečina se pojavi ko stopim na noge.. Pa ko vdahnem globoko me kr preseka kot nožem v obeh.. Izvidi so pokazali dani vneto nič zdej pa čakam slikanje stopal pa gležnjev no zdravnik je že povedal da ne verjame da bo slika kaj pokazala..
Kaj naj pol..bilecine so se pravi v stopalih in gležnji.. Pomislil je na revmo no kri pa ni pokazala da je revma..
Kaj bi moglo bit ker bolecine zdej trajajo ena dobra 4 mesca
V naprej se zahvaljujem na odgovoru
Lp

Pozdravljeni,

menim, da je iskati vzrok v stopalih in gležnjih popolnoma nesmiselo, dokler subjektivno navajate, da se bolečina pojavi kadar globoko vdihnete. Tu je sigurno povezava s težavami v ledvenem predelu hrbtenice.
Najbrž po potrebna magnetna resonanca ledvene hrbtenice, kjer lahko morebiti pokaže kakšne centralne protruzije oz. utesnitve živcev. Obrnite se na lečečega zdravnika, da se posvetujeta v tej smeri.

LP

Ajda Kolmančič, dipl. fiziot., trigger point terapevt, obravnava po metodi Cyriax in IASTM Fizioterapija z Ajdo - Fizioterapija Maribor Šentiljska cesta 37c, 2000 Maribor [email protected]

New Report

Close