Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina bolečina v nogi

bolečina v nogi

Že nekaj časa se mi pojavlja bolečina v levi nogi. Pred dvema letoma sem bil operiran zaradi krčne žile, ker naj bi bila le ta vzrok za bolečine. Le-te se mi pojavljajo na zunanji strani bedra, najbolj pa na zunanji strani meč. Imel sem tudi težave s hrbtenico in rtg je pokazal zdrs vretenc na prehodu iz ledvenega v sakralni del. Sedaj s križem nimam težav. Noga pa boli, najhuje je zveče in ponoči, ko se umirim in mi večkrat moti tudi spanec. Zelo veliko se ukvarjam s športom, a se ga zadnje čase vse bolj izogibam, ker ne vem več, kaj lahko in česa ne smem. Kaj mi lahko poveste o morebitnem vzroku težav in kako se jih otresti!?

lep pozdrav!

Spoštovani!

Najverjetneje je za vaše težave kriv blag “išijaz”, ki je povezan s spremembami na ledveni hrbtenici. Kljub temu, da vas trenutno križ ne boli je to možno. Vsekakor vam gibanje in telovadba koristita. Za ublažitev bolečin bo verjetno potrebno tu in tam vzeti kakšno zdravilo proti bolečinam ali pa poizkusiti s protibolečinsko fizioterapijo.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Jaz vam svetuje , da greste na pregled h kiropraktuku , ki se nahaja na Nazorjevi v LJ. Pomagal je mnogim, morda lahko pomaga tudi vam!

Lp.

New Report

Close