Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? bolečina v črevesju

bolečina v črevesju

Spoštovani!

Star sem 45 let, relativno zdrav, dokaj redno se ukvarjam s športom, sem kadilec.
V zadnjem času se mi je dvakrat zgodilo, da sem imel močne bolečine v črevesju (ne v predelu anusa) …..v kolikor sem se potem napel in da so se slučjano pojavili vetrovi, je bolečina nekoliko popustila…potem pa se je spet pojavila. Bolečine so bile tako močne, da sem se potil in so trajale več kot eno uro. Čez določe čas mi je uspelo, da sem minimalno opravil veliko potrebo, blata je bilo zelo malo in je bil zelo suh, trd, bolečina pa je tudi minila. Občasno sem imel občutek, da mi nekaj pritiska v črevesju na določeno stvar. Krvi zraven ni bilo.

Zanima me, kaj bi to lahko bilo in kaj mi svetujete?

Za odgovor se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.

pozdravljeni

občasno predvsem ob menstruaciji imam močne bolečine v levem jajčniku ter tudi v črevesju tudi bolj na levi strani tar v levi ledvici. Ob ginekološkem pregledu so ugotovili cisto na desnem jajčniku in malo bulo v maternici ki pa ni nevarna pravi ginekologinja, imam tudi zelo močne menstruacije vendar že celo življenje in boleče tzrajajo do 8 dni od tega 5 dni zelo močne, zato mi je ginekologinja predpisala kontracepcijske tablete po 2 mesecih jemanja sem imela šibkejšo menstruacijo in manjše bolečine ki pa so se 4 mesec jemanja kontarcepcije ponovile oziroma imam zopet tako močno in zelo bolečo menstruacijo da moram par dni jemati brufene do 5 x na dan bolečine so zelo hude tudi ponoči.Stara sem 48 let vendar ker so moje menstruacije močen že odkar jih imam ne vem kaj bi bil vzrok zelo moćnim bolečinam in slabostim na celem levem delu telesa. Opravila sem tudi ultrazvok ledvic in je bil bp.

poleg tega se zdravim za hudo slabokrvnostjo moj hemoglobin je bil pod 70.
prosim za vaš nasvet kajti moja ginekologinja mi samo menja kontracepcijske tablete trenutno imam revigidanon.
hvala za vaš odgovor

New Report

Close