Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Boleče modo

Boleče modo

Pozdravljeni!

Zadnje tri dni se mi pojavlja težava, ki je že kar nadležna. Pred tremi dnevi se mi je pojavila močna bolečina v levem modu, ki je po približno dveh urah čisto popustila. Kasneje pri in po spolnem odnosu bolečine nisem čutil. Bolečina se je spet pojavila včeraj zvečer, vendar manj intenzivna, traja pa še danes. Da bi bolje opisal to stanje: bolečina ni klasična topa, ostra, … bolečina, enostavno modo “čutim”. Sedaj pa me zanima kaj bi to lahko bilo. Že v naprej se zahvaljujem za odgovor.

Spoštovani!

Če je modo boleče na dotik, ali če je nad modom boleč ali zatrdel trak, potem imate ali vnetje moda ali obmodka in pojdite k zdravniku zaradi ustreznega zdravljenja z antibiotiki.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pozdravljeni!

Najprej se Vam zahvaljujem za odgovor. Rad pa bi dopolnil moje vprašanje še s tem, da modo ni boleče na otip in ni otipati kakšnih zatrdlin. Pa še par dodatnih informacij; star sem 26 let in opravljam predvsem sedeče delo. Torej, če sem Vas pravilno razumel, v kolikor ni otipati kakšnih sprememb na modu, mi ni potrebno skrbeti ter se s tem obremenjevati? Najlepša Vam hvala za odgovor.

Spoštovani!

Ni potrebno skrbeti. Izjema bi veljala le v primeru, da ste bili kot otrok operini zaradi nespuščenega moda. Potem se redno pregledujte in ob takih vprašanjih obiščite zdravnika in urologa.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close