Boleča izguba
Pozdravljene,
ko vas berem se najdem v vaših napisanih besedah in jočem. V nekaterih zgodbah vidim svojo zgodbo.
Danes sem končno našla pogum in delim svojo bolečino z vami. Mogoče bo tako lažje.
Te dni naj bi se že pripravljala na porodniški dopust, vendar usoda se je poigrala tudi z mano in mojo družino. V 23.tednu nosečnosti je odšla med angelčke tudi moja zvezdica – Stela. Žal ji ni bilo usojeno, da bi se dotaknila in začutila svojega bratca in očija. Zame je bila najlepša punčka, iste očke, nosek in usteca kot moj sine ob rojstvu ! Duša me tako boli, solze kar tečejo in tečejo.
Upam, da mi bo malce lažje, če bom misli delila z vami, saj sem ugotovila, da se na tem forumu znate pogavarjati o tako občutljivi temi.
Zaenkrat vam iskreno lahko rečem le HVALA.
Lepe pozdrave vam pošilja Sheila.
Pišem in mi je hudo zaradi tvoje tragične izgube, sama nimam takšen izkušnje, in ne morem ti reči da si predstavljam kako ti je. Moji dve deklici sta hvala Bogu OK, ampak nikoli ne veš, kaj prinese nov dan.
Nikomur ne privošlim kakršnekoli izgube, ša najmanj pa izgube otročka…ko pa je tako malo manjkalo…da bi bilo dobro.
Sočustvujem s tabo, upam da ti bo naklonila par besed tudi kakšna “stara forumovka”, prav tako upam da si dobro, držim pesti zate in za tvojo družinico. Radi se imejte, gotovo vas čuva angelček in je ves čas z vami.
lp Maja
Draga Sheila!
Moje izkreno sožalje!
Take izgube bolijo, močno bolijo in nikoli ne minejo, le otopijo, lažje pomislimo na svoje male otročke!Tvoja Stela je v družbi mojih angelčkov in v družbi vseh malih src, ki so prehitro nehala biti!
Nič ni narobe če jokaš, tako si pomagamo in tako nam je lažje!
Naj vam vaša zvezdica Stela pokaže pot do miru v srcu!
objemček
škratek