Najdi forum

Bojazen samo v glavi?

Pozdravljeni.
Imam en problem, ki pa sploh ne vem če je resnični problem ali je samo psihične narave v glavi. Že nekaj mesecev hodim s punco, ki jo resnično ljubim. V zadnjem mesecu se trudiva, da bi uspela tudi v postelji, vendar se tukaj meni malo zadeva ustavi. Namreč že ko se me dotakne, poljubi,.. se na začetku takoj spolno vzburim in erekcija lahko traja pol ure in tudi več. Ko pa bi se morala spolno združit, se v meni polasti strah da mi bo erekcija padla in je ne bom zadovoljil in mi erekcija potem tudi pade, zato še tudi nisva imela pravega spolnega odnosa.

Pred tem sem imel štiri punce in pri prvih treh sploh nisem imel problema z erekcijo, pri zadnji punci pa se mi je enkrat zgodilo, da mi je erekcija padla neposredno pred odnosom (pred tem sva imela spolni odnos praktično vsak dan, po tistem dogodku še nekajkrat vendar je bil to seks na hitro in brez predigre saj sem hotel čimprej izvesti spolni odnos) in od takrat je v meni strah, da mi bo erekcija zmerja padla ko je to najmanj potrebno. Tista punca mi je takrat rekla, da je to moj problem in naj ga sam rešim kakor vem in znam in mi ni hotela niti malo prisluhniti. Sicer se lahko normalno samozadovoljujem in tudi vedno doživim izliv . Sicer sem star 27 let.
Ali je ta zadeva samo v moji glavi in se mi to dogaja ker imam to v podzavesti in nisem sproščen ali je kakšen resnejši problem.
Za odgovor že vnaprej hvala.

Spoštovani Rok,
vse bolj se mi zdi, da jemljete spolnost predvsem kot sredstvo za samopotrjevanje in je užitek šele na drugem mestu.Zdeva je nekako takšna kot pri plesu, kadar začne plesoči razmišljati o zaporedju in načinu postavljanja stopal na tla, izgubil bo ritem, pohodil plesalko ali še kaj hujšega.Nič čudnega ni,da vas je ena od vaših deklet odslovila, saj ste se med spolnim odnosom posvečali bolj sebi, kot njej in da ste si nato “privzgojili ” še strah pred odnosi nasploh.Naslednjič ostanite zgolj pri predigri in se trudite čimbolj uživati,enako pa privoščite tudi partnerki, šele ko boste neobremenjeni s pričakovanji, bo seks “stekel” v zdovoljstvo obeh.

New Report

Close