Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje Bogat fant, revna punca ali obratno. Gre to skupaj???

Bogat fant, revna punca ali obratno. Gre to skupaj???

Je sploh možno da se bogataš zagleda v revno? Recimo da se nek znan slovenec zagleda v neko delavko,prodajalko….. In da sta potem skupaj? Ali noče imeti raje ene z več denarja? Mu je lahko sploh privlačna in ali se sploh ozre nanjo in jo pogelda? Recimo nekdo z 15.000 eu neto in ena z 600 eu neto.Bi jo sploh hotel če ima tako nizek dohodek. Še vedno je tako da nekateri bogataši na reveže gledajo postrani. Kaj pa znani slovenski pevci in pevke? Ti od znanih slovencoj zaslužijo še največ. Ali imajo vsi partnerje z večjo plačo ali ima kdo koga z manjšo?
Veste za kakšen takšen primer kako se je obneslo?
Ne mislim da bi revnejši imel bogatejšega zaradi denarja, ampak če bi bogat sploh hotel revnega ker ima tako nizko plačo.

seveda je možno, kaj sploh sprašuješ neumnosti.

Dohodek pri ljubezni ne bi smel imeti nobenega pomena, če pa ima človek drugačne načrte, ptoem je pa tudi vse drugo možno.
pirmož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ti si pa najbrž da še zelo mlada, a ne?

nova
Uredništvo priporoča

No o znanih Slovencih in bajnih kupih denarja, ne vem kako gre, iz čisto vsakdanjega življenja pa seveda to svoje gre skupaj. Saj zaljubiš se itak v človeka, ne v njegov denar. Sama prihajam iz zelo premožne družine, imeli smo ogromno denarja, veliiiiiiiiko hišo, kar si bi kdo želel, ampak sem precej skromna in tako živim še danes… Že v srednji šoli sem spoznala fanta, ki pa ni imel nič, živel pri eni sorodnici, skromno življenje, čisto drugačno, ampak hej midva sva se zaljubila, denar NIKOLI ni bil ovira, danes živiva skupaj, on se je osamosvojil, imava vsak svojo službo, nisva bogata, sva nekje vmes, ampak sreeeečna, z otrokom, skratka denar nima veze. Ko sva bila pa najstnika, sva pa pač hodila na sprehode, se spoznavala, kdaj kakšna pijačka, ampak ljubezen je itak najvažnejša.

Nisem več tako mlada. Ampak nekateri so zaljubljeni, pa je denar pri njih ovira. To je tako kot bi plestenjak ali pa kateri iz atomik harmonik ali pa rebeka dremelj vsi imajo visoke plače, imel nekoga revnega. Bi ga sploh hotel? Z 600 malo več ali malo manj plače.

plestenjaki in atomik harmonik imajo 15.000 eur plače?

da bi rekla vsaj rajko hrvatič : )

hehe,res:)

Pri nas je šlo, če je ljubezen res prava gre vse skupaj!
Aja in še brez predporočnih pogodb;)), te so itak znak ljubezni prave ja! Da že v naprej načrtuješ, da boš šel nekoč narazen mislm…

Pa nima ravno Rebeka fanta, ki je avtomehanik?

Poznam slovenko, ki je že več kot 30 let poročena z nemškim grofom.
Ona je profesorica na eni šoli, on pa je diplomat. Denarja ko pečka. Mislim, da ni kotička na zemlji kjer ne bi bila. Vozita se pa v starem hrošču. Ko ju vidiš skupaj, ne moreš verjet kako sta srečna. Nobenega duvanja in vzvišenosti. Jaz mislim, da je dosti odvisno kako imaš pošlihtano v glavi.

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

Primož, jaz tudi mislim, da bi moralo tako biti, kot praviš ti, vendar sem na lastni koži občutil, da temu žal ni tako.

Izhajam iz povprečne slovenske družine. Doma imamo svojo enodružinsko hišo, avtomobile in tudi nekaj hektarov zemlje, pa tudi moja starša sta bila vsak na svojem delovnem mestu dokaj uspešna.

Potem pa sem jaz slučajno spoznal eno punco, za katero se je kasneje izkazalo, da prihaja iz ene najbogatejših slovenskih družin.

In ko sva se hotela poročiti, ji njeni bogati starši (pravi magnati) tega niso dovolili, saj so želeli, da se poroči edino z prav tako bogatim magnatom kot so oni.

Jaz sem se potem tako sekiral, da deset let nisem mogel hoditi niti v službo in imam sedaj zaradi tega uničeno življenje. Sem se tudi popolnoma zaprl vase in izoliral od družbe, ker je bilo prehudo.

lp

Ja, kot recimo Ivo Hvalica, ki ima lepo hišo, denarja je imel tudi, pa se je naokoli vozil v fičkotu. Pa kaj potem.
Jaz tudi mislim, da denar ne bi smela biti ovira za to, da sta dva skupaj in nikoli nisem gledala na finančno stanje partnerja. Želim delati in delam in želim biti samostojna in finančno neodvisna od partnerja.

Ja, fant od Rebeke je avtomehanik in Rebeka sigurno nima 15.000 evrov dohodka.

Omenjenih zgoraj ne “poznam” oziroma vem samo tisto, kar slučajno ujamem, zato ne vem, kdo so njihovi partnerji, niti kako jih izbirajo 🙂

Če pa pogledam ljudi, ki jih poznam, pa moram rečt, da rek “Gliha vkup štriha” kar velja. Zdi se mi, da se poparčkajo po slojih, so pa seveda vmes tudi izjeme.

Dejansko je tako – če si pogledamo primer, ko je dekle vajeno luksuznih počitnic, potovanj, smučanj, križarjenj z jahto, cunj najbolj prestižnih znamk, nakupov očal po 300eur, nakupov ur in nakita, potem moramo priznati, da se z enim fantom, ki dela nekje v eni tovarni za 600, 800 eur lahko še bolj ljubita, ampak ne prav dolgoročno 🙂 Mislim, da bo dekle slej ko prej preveč koprneče zrlo proti izložbam z D&G, V, Armaniju…in da z nakupom v H&M-u ne bo preveč zadovoljna. Ampak- kot sem že rekla – izjeme obstajajo in prav je tako.

dejte ga no srat – avtomehanik
doma so lastniki ene največjih delavnic na brežiškem zato ga je pa tud zapecala – ona pa je zmeri gledala na denar…..
ne vem če kej on tam not dela …

Ali pa recimo odmen kumer, saša lendero, vili resnik. Vsi morajo imeti visoke honorarje. Pa me je zanimalo ali gledajo pri partnerju tudi tako.

Ampak z visokim honorarjem za en nastop je treba kar nekaj časa preživeti in tudi kriti vse stroške. Tega ne moreš kar tako povprek primerjati z neko mesečno plačo.

Seveda da marsikak popularen glasbenik ima lepe dohodke. Ampak večinoma se ne morejo primerjati z dobro plačanimi managerji ali podjetniki. Ni vsakdo Toše Proeski, in Slovenija je majhen trg.

Povprečnežu bi pa rada rekla, da v primeru,ko je bila punca polnoletna, za poroko ni potrebovala dovoljenja staršev. Je moral že biti kak drug vzrok. Pustila te je sama.

Ampak kako naj sedaj živim?

Moje celotno premoženje zmaša komaj kakšnih 250 000€, njeno pa nekaj deset mio €. Ali lahko živim v tako manjvrednem položaju? Ali niso to preveliki pritiski?

lp

Omg! 250 tisoč eu. Naše mičekno stanovanje pa je vredno skoraj desetrkat manj. Eh kaj sanjam. če tebe ni hotela z tolko denarja, potem mene nišče niti pogledal nebo.

in bogi tevež deset let ni mogel v službo?

potem bo to nova moda, da ko te zapusti partner, naslednjih 10 let ne hodiš v službo?

Ampak za njihove starše, ki so pravi grofje, ki živijo v vili z dvajsetimi sobami in imajo štiri garaže za avtomobile, sam jaz vseeno pravi revež, si predstavljaš kako se počutiš, ko te zavrne grofovska družina, ki ima na ducate nepremičnin.

Enostavno se počutiš tako zavržen, da ne moreš več hoditi v službo za tistih 1200€ neto , ker imajo oni Vedno v denarnici toliko drobiža.

Sploh ne vem kako naj se rešim taga manjvrednega položaja, ker tako ne bom več dolgo zdržal.

Prosim vas vse za kakšen nasvet.

lp

New Report

Close