Najdi forum

bodiji brez rokavov

Dobro jutro!

Včeraj sem v Interšparu (KP) iskala bodije za malčka (18 mes) brez rokavov, ki jih pač oblečeš otroku pozimi pod majico. Našla sem samo bodije z dolgimi rokavi, še s kratkimi jih ni bilo. Pa sem vprašala prodajalko, ki me je gledala kot sedmo čudo, češ kakšni bodiji brez rokav ali s kratkimi, saj to je vendar poletna kolekcija, sedaj pa je zima.

Zdaj se pa sprašujem, ali sem jaz za luno in oblačim svojega otroka čudaško (bodi brez rokavov, nogavice, majica, hlače, čevlji) ali oni pojma nimajo, kako se otroke oblači.

Ali imate res vsi otroke oblečene v bodije z dolgimi rokavi, čez pa še majico? Sem šla pogledati potem še v Baby center, pa tudi tam nimajo bodije brez rokavov. Zdaj pa ne vem, kaj naj si mislim.

Kako je s tem? Hvala za odgovore.

V DM-ju jih imajo. Drugod sem jih pa tudi jaz iskala (ali pa spodnje majčke), pa jih še nisem uspela najti.

Tudi jaz pašem med čudakinje. 🙂 Žabic še nismo oblekli, kap iz flisa tudi ne, pod majčko pa oblečemo spodnjo majčko, ko sta bila manjša pa bodi brez rokav, ev. s kratkimi. Pri nas je garderoba v trgovinah taka, kot da doma, v vrtcih, šolah,… nimamo zakurjeno. Pižame iz frotirja, sobni copatki z mucko, vse dolgo in debelo. 🙁
Prejšnji teden sem opazovala garderobe v vrtcih – polne podloženih škornjev, puhovk, kap… V LJ pa čez dan 13, 15 stopinj. Pol bo pa jamranje, da so kar naprej bolni.

nova
Uredništvo priporoča

mi imamo tudi bodi brez rokavov in potem čez majpko. Sem pa jih nakupla poleti in so ji še prav, imam dva bodija z dolgimi rokavi in sploh n evem kdaj ju naj oblečem, za notri je potem pretoplo cele pa tudi ne morem preobčlačiti ko greva ven. 🙂

Mislim, da je čas za peticijo naslovljeno na prodajalne, kjer starši zahtevamo bodije brez rokav. Madonca, tudi jaz tole zadevo iščem in iščem, našla pa sem kot pravi zgoraj Tisa samo v DM, pa še tam nimajo številke za mojega develetnika.

Res ne razumem teh prodajalcev. Samo v tankem bodiju z dolgimi rokavi ga ne moreš imeti (sploh pa so narejeni kot spodnje perilo), če pa daš čez še ene rokave, je pa preveč. Pojma nimam, kako jih drugi oblačijo. Ampak očitno moraš že poleti nakupiti večjo številko bodijev brez rokav, da jih imaš še za zimo.

Naš je pri tistih, ki jim je hitro vroče in imamo zato oblečen le bodi z dolgimi rokavi, včasih mu čez oblečem še majčko s kratkimi rokavi.
Ko bodijev zmanjka pa oblečeva posebne gatke za na pleničke narejene tako, da so dovolj velike, dobila sem jih v L’clercu in majčko.

Evo, tudi jaz sem iz istega razloga šla v špar v citypark in niso imeli kratkih bodijev. Imajo samo dvodelno perilo za večje otroke. Tako, da jaz njih ne razumem. Kupila sem jih v babycentru v BTC-ju. Ampak je en body 1.300 sit (cenejšga nimajo).

V BC v KP pa ogromno stvari nimajo.

Tudi jaz bodija z dolgim rokavom ne uporabljam, ker ima majčke. Da bi imel dvojne drukerje med nogami se mi pa ne zdi glih udobno.

pozdravljene!

Še ena ki ne vidi smisla bodijev z dolgimi rokavi in pogreša bodije brez.

Za svojo suho dveletnico sem pred 2 tednoma v LJ našla v MArks&Spencerju bele tanke bodije s kratkimi rokavi. Brez rokavov pa žal ne…

Sem tud jaz začela razmišljat da sem čudna ker bi rada bodi brez rokavov v funkciji spodnje majčke 🙂

Nam jih he hvalabogu ostalo še nekaj od starejšega . Oblačimo se pa tako, da oblečemo body brez rokavov in čez majico, ali pa spodnjo majico in čez body z dolgimi rokavi. Ena stvar mora biti, da poveže trup in plenico. Dečko je pa star 18 mesecev. Ko bo hladneje bomo bodije brez kovavov zamenjali za tiste s kratkimi in spodnje majce prav tako.

LP Maja

Lep pozdrav !

Jaz sem jih ponavadi dobila v Arielu – a ste tam tudi pogledali? Res čudno, da tega nimajo…

A nobena ne obleče otroka le v bodi z dolgimi rokavi?
Pri nas v vrtcu je več takšnih, saj je dovolj toplo, da so samo v bodiju. Tudi doma v bloku imamo dovolj toplo, pri starših v hiši dobi pa še dodatek, kot sem že opisala.

Pri nas recimo samo za bodi z dolgimi rokavi ni. Ne doma ne v vrtcu. Doma imamo 21 stopinj, v vrtcu med 21 in 22. Ko pa gremo na obisk k sorodnikom, ki živijo v bloku in imajo v stanovanju 25 st., pa se moji slečejo v kratke rokave. Saj če bi našla kakšen malo debelejši bodi z dolgimi rokavi, bi morda šlo, pa so v prodaji sami čisto tanki in predvsem narejeni za nošenje pod nečim (dizajn spodnjih majčk).

Tako da se mi za naše razmere zdi idealno spodnja majčka ali bodi brez rokav ter majica z dolgimi rokavi čez.

Vidim, da vas ima kar nekaj podobne probleme.:)) Morda res pride v poštev peticija, hehe.

Ja, za bodije je bil zakon Mothercare:((((((((
Mislim, da imajo zdaj podobno vižo v Zari. Sem pa jaz te bodije res nakupila še v času Mothercare-a.

lp

jaz ji pa oblečem bodi z dolgimi, pa čez samo majčko-poletno-s kratkimi rokavi in izgleda prava frajerka.

Prejšnji petek sem jih kupila v Baby centru v BTCju, velikost 92 (imeli so do 104), cena neki čez 700 sit.

Mi jih tud iščemooooooo, predvsem tiste brez rokavov, se pa oblačimo kot večina zgoraj navaja.
LP, D.

Jaz tudi našo oblečem le v body z dolgimi rokavi ( imamo 22 stopinj). Če je v stanovanju hladneje ji dam čez še majčko s kratkimi ali kakšno tanjšo majčko z dolgimi rokavi. Tako vroče, da bi bila samo v kratkem bodiju pa nimamo.

TAM DELAJO TAKE KOKOŠI, DA NI ČUDNO, DA TI JE DALA TAKO IZJAVO

V Dm imajo samo do št. 98, in nam niso več prav (pranje na 60 in sušenje v sušilcu). Se pa danes popoldan odpravljam v nakup in poročam če kaj najdem:))

Hvala. Samo mi smo na koprskem, v Ljubljano samo zaradi bodijev pa ne gremo.:) Torej pride pri nas v poštev DM, Ariel, Mercator. Drugje pa sem že bila -brez uspeha.

Mah, saj ni panike. Bomo pa te, ki jih imamo, večkrat prali, hehe. Dokler ne pride poletna kolekcija.:))

New Report

Close