bivši partner
Pozdravljeni!
Pred skoraj enim letom sem se razšla s fantom, s katerim sva bila skupaj 7 let. On je razdrl zvezo, ker je rekel, da želi še kaj doživeti, tudi spati s katero drugo, saj sva mlada začela zvezo. Bistvo vsega je bilo, da mora biti še sam, brez odgovornosti, brez obveznosti.
Jaz sem šla v teh mesecih čez zelo težke dneve, tedne. V bistvu ga še vedno nisem prebolela, še vedno boli. Še vedno mislim, da ga imam rada.
Počela sem miljon stvari, se ukvarjala s športom,…, da so dnevi minevali.
In so minevali. Težko, a je nekako šlo. Še vedno pa nisem šla naprej. Spoznala sem nekaj drugih moških, a on je še vedno preveč v mojih mislih.
Sicer zaradi tega nisem imela kakšnih hudih zdravstvenih problemov, saj imam kar nekaj dobrih prijateljic, s katerimi sem pač cele dneve hodila okrog in tudi jokala na njihovih ramah.
Sedaj pa pokliče on. In pove, da se mora dobiti z mano. Nočem, a na koncu le popustim. In grem z njim na sprehod. In nato pove, da me ima še vedno rad. Da sem v njegovem srcu. In da bi rad, da se potrudiva in ponovno poskusiva.
In sedaj nimam pojma, kaj naj naredim. Seveda bi rada bila z njim, a ne vem, če se je možno vrniti v preteklost. Če lahko pozabim. In odpustim. Ne vem, kako naj se odločim, kaj naj razmislim. V glavnem, porušil mi je svet pod nogami. Ki že tako ni bil preveč trden in zanesljiv.
Kakšen nasvet oz. komentar?
Spoštovana Mateja,
vaš bivši partner in kandidat za ponovnega osebnostno še ni zrel.Če bi bil, bi vedel da je njegova potreba “po izživetju med pavzo ” za vas skrajno žaljiva in boleča.Ravnajte previdno,če tokrat misli resno , naj to dokaže, vendar se ne prenaglite.Zakrpana zveza je loterija vsaj nekaj let, šele tedaj zveste ali ste stavili pravilno.