Najdi forum

z bivšim sva šla po 2 letih in pol narazen..ja bili so lepi in težki trenutki……z njim mi je blo zlo lepo…..samo ko pa sem ga rabila ob sebi ko sem bila v bolnci da bi mi bi v oporo mi je tip obrnu hrbet…….še zj se sprašujm kaj tipu ni blo jasn? s čim sm si zaslužila tako obnašanje? zmeri ko me je rabu sm mu bla v oporo….nč mi ni blo tžko nardit zanga… in to zato kr mi je blo mar za nega in ker sem ga mela rada……ja še zj ga mam…..uniču me je čist….samozavest mi je zabiv do nafte…..kako nj se poberm in grem naprej? kako nj ne mislm na nega….še spat nmorm kr mam povno glavo….
koko nj sploh še prčakujm d bom js mela enkrat srečo pa bom spoznala tipa k mu bo mar zame…k bo mev pošlihtano podstrešje…..in ko ga bom rabila ob seb da mu nbo tžko?
kako nj pozabm kako nj kamrkoli grem ko me pa vse spominja na nega…kako s čim se nj zamotm?
kako nj si ga izbijem iz glave..oki sj čez dan še gre…šiht gor dol in se zamotm sam ponoč me pa ubija…..

Draga teaa, vse si zaslužimo sami, vse kar se zgodi se zgodi zaradi nas, torej zaradi tebe. Sprašuješ se, kaj in zakaj ti je to storil, ne vprašaš pa še, kaj si ti naredila zase, da ne bi tako čutila in bila sedaj še bolj prizadeta.

če je res butelj, zakaj potem nisi vesela, da si se ga znebila?

Aja, zamislila si si svoje življenje in svojo srečo postavila v roke nekoga drugega. Kdaj bom dobila normalnega? To je največja napaka, iščeš nek ideal ustvarjen v lastni glavi. ne tega ni, moraš sprejeti kar ti je dano in predvsem vedeti, kaj ti paše in kaj ne.

če je fant butelj, se ga znabiš, ne pa potem jokati, da ga imaš še vedno rada. če imamo nekoga radi, ga sprejemmo takšnega kot je in ga ne spreminjamo, niti ne pričakujemo, da bo delal tisti in tako kot smo si mi zamislili.

Ko ti paše vzame, ko ti ne pustiš.

tako naj bi bilo, ti pa travmiraš zaradi lastnih pričakovanj. Spremeni sebe in pogled nase in svoje želje, pa boš videla kaj vse te čaka.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

ja prčakvala sm očitn preveč in sm zato tok razočarana…..zato sm tok razočarana kr sm ga mela za uredu osebo in je tut biv uredu oseba dokler se mu ni skisal u glavi….mogoče da je biv na koncu tak do mene so krivi tut drugi njegova mati naprimer ker me itak nikoli ni marala in mi je to tut na velik načinov pokazala nvem…
Sm mela tut js svoje dneve vem ….sam ko me je on rabu ob sem sem mu stala ob strani kr sm ga mela rada…še zj ga mam…..
js sm ga sprejela tazka kot je….nism prčakvala da se spremeni…samo ko pa sm ga res rabila ob sebi ga ni blo.. to me je najbol przadel….ko sm pršla z bolnce mi je namest d bi mi prnesu šopek rož mi je prnesu cune in mi powedu d on nmore več…..nwem ni mi logičn…….

nova
Uredništvo priporoča

Znižaj pričakovanja do drugih in postani samostojnejša in vse bo lažje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kaj preveć prčakujem če sm hotla d mi stoji ob strani??? mislm d u od pravga partnerja lahk prčakuješ da ti bo stav ob strani v dobrem in slabem,….in on je men ob vsem dobrem stav ob strani…ob slabm pa rep med noge in adijo……

Ne, nič preveč ne pričakuješ, če želiš , da ti on stoji ob strani.Tako mora biti.
Če je drugače, potem pa sama sreča, da je šel.Ker ni bil pravi zate.
Pravi šele pride.

Pa še nekaj:drugič piši bolj knjižno.Te bomo lažje razumeli.
Taka pisarija je za osebne stike po telefonu.Med prijateljicami.

Prav?

New Report

Close