bivši
Imam en velik problem… Z bivšim sva šla narazen pred kakšnim letom dni. Sedaj imam novega fanta že 7 mesecev. Problem pa je v tem, da nikakor ne morem pozabiti bivšega. Sanjam o njem, čeprav ima punco… Ves dan se mi vrti samo okrog njega. Moj novi fant je res zlat, ima me rad. Vem, da ga imam tudi jaz, ampak ne morem pozabiti bivšega. Kaj naj naredim?
verjetno še vedno nisi sprejela dejstva,d a sta šla narazen. Morali bi vedeti veliko več, zakaj sta šla. Kot drugo, pa se mroaš vprašati, zakaj imaš tega fanta, zato ker ni bilo drugega, ker ti je bilo dolgčas, ker nisi želela biti sama….ali zato ker si ga ljubila?
primož
No, moram povedati, da sva šla z bivšim narazen zaradi mojega ljubosumja, ki je bilo neznosno. Pustila sem ga jaz, po dveh mesecih sem ga hotela nazaj, pa ni bilo več poti… Ne vem, kaj naj naredim. Z novim fantom sem začela hoditi, ker sem ga ljubila, zdaj pa več ne vem ali ga ali ne… Res je hudo. Mi lahko kdo pomaga z nasvetom? ProsimPrimož napisal:
> verjetno še vedno nisi sprejela dejstva,d a sta šla narazen.
> Morali bi vedeti veliko več, zakaj sta šla. Kot drugo, pa se
> mroaš vprašati, zakaj imaš tega fanta, zato ker ni bilo
> drugega, ker ti je bilo dolgčas, ker nisi želela biti
> sama….ali zato ker si ga ljubila?
>
> primož
>
živjo če se lahk sam mal umešam z mojimi lastnimi iskušnjami.
meni se je dogajalo isto in potrebovala sem dobro leto in pol da sem ga “pozabila”. zdelo se mi je da sem krivična do svojega sedanjega fanta ampak človek si pri čustvih ne mora pomagati. so kakršna so. Sedaj je od tega že 2 leti in pol. včasih še odplavam z mislimi k bivšemu toda zelo redko in sedaj je življenje lažje.
Torej račka, verjetno si moraš samo pustiti čas. In ne bodi preveč ljubosumna kajti pri prijateljici sem videla da je to strup za zvezo.
Veliko sreče v sedanji ljubezni ti želim.