Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza BIORESONANCA

BIORESONANCA

Je bil že kdo na bioresonanci? Kaj ti to delajo? Zadovoljni? Odkrili kaj pomembnega, pravilnega?
Karkoli o bioresonanci, lahko tudi kak link na tuje strani.
Hvala, se bom lažje odločila.

Ne vem, kaj je to, ampak sem zasledila nekaj o tem na forumu “cepljenje” v zvezi z alergijami. Poglej preko iskalnika ali povprašaj na kakem drugem forumu – cepljenje, alergije, starši staršem.

Hvala, Andreja. To vem približno, kaj je bioresonanca. Zanimale so me pa še kakšne izkušnje MS-ovcev s to zadevo. No sama grem naslednji teden na prvo obravnavo, pa bom tudi ostalim povedala o izkušnjah. In kasneje kasneje še o rezultatih. Upam v dobre.

m* kako pa zgleda ta terapija? Sporoči ko bo za tabo ker me res zanima, sploh še nisem slišala za to.
Si že uživala na dopustu? V hribih? Meni je blo kr fino na morju. Sm misnla da me bo vročina dosti zmatrala, pa je blo prav OK, sem se večino časa senčila.
Se morda kaj menite za kak zmenek MS-jevcev?

Še to a morda kdo pozna bioenergetika Igorja Stupar, njegove terapije?
pozdravček

Včeraj smo bili na Veliki Planini. Odlično! Take variante bomo kar ponavljali. Pa v začetku avgusta gremo na Marmolado oz. tam nekje bomo kak teden na visoki nadmorski. Žal mi je zaradi morja. Verjetno pride na vrsto konec septembra oz. začetek oktobra, ko bo sonce bolj milo. Ampak tisto pravo morje, kjer se plava, plava, plava …
Za srečanje pa se kar dogovorimo. Odpri novo temo, pa bomo zagotovo uskladili želje po srečanju.

hojla,

zanimivo kako hitro skrenemo z ,glavne, teme.In seveda nadaljujemo
po tej poti.Nazadnje,skoraj sem prepričana, bomo pristali na kakšni Korziki ali Sardiniji……

Tole o bioresonanci in zdravljenju s to terapijo bi rada vedela tudi jaz.
Kaj lahko ozdravimo,kaj ne ….kaj bioresonanca sploh je …itd.

Vesela bom če kdo,ki pozna odgovor to napiše.

m* sem pokontaktirala s prijateljico ,ki je hodila na bioresonanco …menda je to neke vrste akopunktura.Nisem pa ziher saj je vse zavito v nekakšno tančico skrivnosti.Kot sem slišala precej pomaga zdravljenje z njo.Predvsem pa,tako je rečeno,krepi zdrave celice telesa,da so zmožne premagati in pomagati oslabelim(beri napadenim od bolezni)

Probaj poiskati preko googla..ali drugega iskalnika ..nekaj malega se najde.

Lep pozdrav in poročaj o zdravljenju

Jaz sem hodila na bioresonanco kar en cas, pa mi je dokaj pomagala, da sem se bolje pocutila, pa imela veliko vec energije. Sicer sem stara 21let, pa imam MS diagnosticirano ze od decembra 2001. Stvar pa deluje tako, da sedis v stolu, prislonjen na eno tako podlago ki je priklopljena na to napravo. Potem pa te testirajo katera vsa hrana in snovi v okolju ti povzrocajo tezave, in pa kateri organi delujejo slabse. To traja zelo dolgo casa, kajti vseh teh ampulc ki testirajo je okol 1000. V tujini je to del uradne medicine, ker je zelo zanesljivo, pri nas pac se ni. In potem ko ugotovis katera hrana ti skodi, in katere stvari v okolju, ves cemu se nekoliko izogibat. Ceprav lahko se pa narocis tudi na terapijo, ker s to isto napravo ti lahko telo navadi na snov ki ti skodi in zato je recimo zelo koristna pri alergijah, ker potem recimo ne kihas vec ce si blizu muck;) Je cisto nebolece, ker te nic ne zbadajo, ampak sam v rokah drzis ene take valjcke in naslonjen si na tisto podlago, potem pa se da ampulco v tisto napravo in pokaze neko vrednost, in potem ce je nad doloceno stevilko ti skodi, ali tako nekako. In potem testira tudi vse organe v telesu da vidi kateri od njih je oslabljen, in potem ti s to terapijo krepi zdrave celice, tako da se vzpostavi ravnovesje v telesu in so zdrave celice bolj zmozne pomagat obolelim. Tako recimo pri bolnikih z multiplo lahko krepijo imunske celice, da so pol bolj krepke, oz. vsaj jaz si to tako predstavljam. Po tem ko ima ona seznam kaj vse je oslabljeno, se lahko pa narocis tudi na terapijo, kjer pol to krepi, in traja tako.. 6-7x, lahko tudi manj, pa potem lahko prides se kdaj, ce si zelis oz. imas tezave. Jaz sem se ze po prvi terapiji pocutila dosti boljse, pa tudi imela veliko vec energije za dnevne zadeve in zdej ze pol leta nimam skoraj nobenih omembe vrednih tezav, tako da sem bila zelo pozitivno presenecena, in jo zelo priporocam, ceprav sprva se slisi vse kot kaksna znanstvena fantastika:) Jaz sem z obale in je tam v Luciji ena zelo prijazna gospa ki to pocne (njena telefonska je drugace med oglasi v reviji Zdravje, lahko pa kdo tudi pusti mail naslov, pa mu bom poslala telefonsko), sicer pa za tiste ki niso iz obale se pa verjetno tudi drugje s tem ukvarjajo. Uzivajte poletje!

Bila sem na bioresonanci. Ugotovil mi je močno močno alergijo na kravje mleko, močno močno alergijo na živo srebro, nepravilno funkcioniranje črevesja (absorbiranje potrebnega in čiščenje strupov), problemi naj bi bili še v slepiču, ledvicah, čeprav opaznih problemov sama še nikoli nisem zaznala. Naredil mi je eno terapijo, naprej pa šele januarja 2005, ko se iz Nemčije preseli v Slovenijo. Zaznal je močno zakisanost telesa, kar moram sama še testirati z lakmusom, vmes sem imela menstruacijo, zato to ni bilo možno.
Če koga še kaj zanima, naj vpraša, ker se ne spomnim kar vsega.

m*, kje si izvedala za bioresonanco in kam si šla na terapijo????????????
Glede na to, kar sem si tu prebrala, je to resnično nekaj dobrega in če le malo pomaga je super.

Ajda

Za tega bioresonančnika je sestra nekje izvohala. Jih je pa baje kar nekaj. Poglej še na forumu alergije, besedi BICOM, BIORESONANCA. Mojega do januarja ne bo. Potem pa bo tukaj opravljal zadevo.

New Report

Close