Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost bežna črtica

bežna črtica

ojla,danes 10 dan po transferju sem naredila test in je ena črtica modra druga pa čisto svetla ravno da se vidi kaj to pomeni.šravfa pa me še naprej

Ja, punca, kot kaže si noseča!!! Iskreno upam, da test ni lažno pozitiven zaradi zdravil. Na tvojem mestu bi še enkrat naredila test po petnajstem dnevu – če seveda ne bo menstruacije. Kako bi bilo fino, če bi spet eni uspelo! Držim pesti, da bo druga črtica debelo pomodrela.
N.

a je normalno misliš ker se res ful malo vidi,kaj pa če je to samo odtenek kje bi mogla črtica bit

Joj ne ga srat. Sigurno si noseca, saj tudi nosecnice sraufa. !!!
vso sreco
Hana

Metka, jutri zjutraj naredi še enkrat test z prvim urinom, tako bo najbolj sigurno.
Pa poročaj nam potem, OBVEZNO!!!!
In VSO SREČO! Vse držimo pesti!!!!

Tašika

pojutršnjem ali pa morda že jutri ponovi test,prepričana sem,da bo tvoja črtica bolj očitna…..POROČAJ in srečno…
katja

mislite da je kaj na tem,imam tudi malo rumenega izcedka

Boš videla,da je:))))

To sem ga imela jaz cca 10 – 12 dni po transferju. V prvem poskusu, ki ni uspel – izcedka ni bilo.
Moram pa reči, da nisem delala nobenih testov, ker sem slišala, da je test lahko lažen. Bala sem se, da se bom prehitro veselila. Toda 14 dni po transferju, mi je nekaj v meni reklo: punca, noseča si! In sem bila – Juhuhuhuhu !!!

Želim ti en velik JUHUHU!

Natasha

Draga Metka
Sem 100% prepričana, da si noseča. Ko sem jaz delala test nosečniški po IVF-ju se mi je tudi pokazala komaj komaj vidna črtica, da si jo komaj videl. Bila je čisto svetlo modre barve in zelo tenka črtica. A je pri tebi isto tako? No, ko sem pa naredila ponovno test čez 1. dan se mi je pa že bolj videla črtica, ker pravijo, da je več prisotnih hormonov. Močno upam, da ti je uspelo. Ne verjamem, da bi ti pokazalo pozitivno od injekcij, ker moj gin. je mene tako prepričal kot sem že pisala o tem. Metka lahko se že veseliš verjemi meni. Mene je tudi šravfalo sem mislila, da bom dobila M. No pri meni je potem bilo drugače sem kljub nosečnosti krvavela oz. 7-mi dan po IVF-ju sem dobila M. Srčno upam, da je pri tebi vse uredu in, da ti je uspelo. Daj poročaj ponovno kako je, ko boš spet delala test, komaj čakam, da se nam oglasiš z veselo novico pa vso srečo ti želim.
Lep dan
Doroteja

Tudi jaz ti želim eno debelo modro črtico.
Zdrži samo še nekaj dni, pa boš videla, da bo.
Mislim, da boš kmalu ena med najsrečnejšimi bodočimi mamicami !!!!!

Lp, alenka

Tudi ena moja sotrpinka iz prejšnjega postopka je naredila test že četrti dan (Morda malo pretirano) in se ji je pokazala bežna črtica nato je naredila test ponovno čez dva dni in je bila že močnejša…ponavljala je test dokler ni bila črtica popolna -taka kot mora biti,zato sem prepričana,če boš ponovila test po dveh dneh bo tudi tvoja postala DEBELA…….:)))))
držim pesti.katja

ali na to tudi vplivajo Prometrium kapsule.Upam,da bo res kar pravite test imam spravljen in črtica je še vedno cao

Metka, jaz bi vseeno na tvojem mestu zaradi zdravil – hormonov, ki si jih jemala, ponovno opravila test jutri ali pojutrišnjem; iskreno ti želim, da bo druga črtica zelooo, zelooo debela!!!

LP, Andreja1

Sigurno si noseča JUPIIIIIIIIIIIIIIII. Joj kako sem vesela, ko vidim spet kakšno takšno sporočilo. Poskusi spet jutri z prvim urinom in sugurno bosta I I DEBELI.
držim pesti.
Eva*

New Report

Close