Beljenje zob
Pozdravljeni!
Stara sem 18 let in pred letom so mi po štirih letih odstranili zobni aparat. Lok imam zdaj čudovit, problem pa mi predstavlja porumenelost. Že celo leto se trudim imeti kar se da bele zobe – ne kadim, ne pijem kave ali pravega čaja, zobe si ščetkam po vsakem obroku, dvakrat dnevno nitkam in spiram z ustno vodo Listerine.
Učinka ni. Mama mi pravi, da je moja sklenina že od nekdaj bolj rumenkasta, vendar mislim, da bi se vseeno dalo kaj storiti. O beljenju pri zobozdravniku ne razmišljam, ker se mi zdi preveč tvegano in zame finančno nemogoče, zato me zanima, kateri izdelki v drogerijah (na primer dm, kjer kupujem) mi lahko vsaj malo pomagajo. Kreme, preparati, trakovi, ustne vode, karkoli.
Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor, saj me ta problem iz dneva v dan bolj muči.
Pozdravljeni,
strogo vam odsvetujem uporabo belilnih sredstev, ki jih kupite v prosti prodaji. Belilna sredstva sodijo v roke strokovnjaka. Če si pa želite okvariti sklenino, povzročiti še kakšne dodatne probleme zobovja, potem pa kar…
Srečno.