Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Preventivni pregled dojk Bel mozoljček na prsni bradavici

Bel mozoljček na prsni bradavici

Pozdravljeni.

Stara sem 44 let, 2x rodila s CR, l.2011 in l.2013.

Lani sem zaradi izcedka iz desne dojke opravila mamografijo in uz. Vse bp.

Letos aprila sem opravila uz zaradi izcedka in srbečice. Spet desne dojke. Hvala bogu spet vse bp.

Ker izcedek ni krvav mi je bilo rečeno, da ne rabim skrbeti. Obakrat je bil izcedek spontan, od ležanja na desni strani, madež na temni majči, zato tudi nisem znala povedati ali je bil prozoren ali mlečen. Občutek sem imela, da me ne jemljejo resno, da je bilo vse narejeno na hitro.

Toliko na kratko, da imate nekaj informacij.

Zdaj pa se mi je pred mesecem dni, mogoče kaki teden manj, spet na desni dojki🙈, na vrhu bradavice naredil beli mozoljček. Najbolj je viden, ko je bradavica izbočena. Me ne boli, ne peče, ne srbi. Spet je bil pred dvema dnevoma spontani izcedek na majčki, iz iste dojke.

Bulic in drugih sprememb ne opažam.

Skrbi me že to, ker je vedno na isti dojki. Zdaj še ta bel mozoljček. Naj grem spet na pregled, me skrbi, da je nevarno?

Hvala in lep pozdrav.

Po vašem opisu sodeč, gre najverjetneje za zamašeno lojnico, če zgleda kot mozoljček. Če pa  je mogoče kot posušena bela krastica na vrhu bradavice, gre pa najverjetneje za posušen izcedek. Kaj več bi pa že težko rekla. Če vas zelo skrbi, ga lahko pokažete osebnemu zdravniku ali ginekologu, v živo bosta lažje presodila, ali je temu res tako.

New Report

Close