bel izcedek

je bel izcedek-brez vonja lahko znak za nosečnost ali je samo “napovednik” za prihajajočo menstruacijo? hmmm…pri meni se je običajno pojavil pred M,čeprav pa ta mesec upam na nosečnost…(beri: so bli pridni med ovulacijo)

pri meni se tudi že en teden pojavlja bel izcedek, danes pa je zadnji dan, ko bi morala priti menstruacija.
Upam, da je nosečnost…. a imaš mogoče še kakšne druge znake..?

natja

ja razen tega se mi pojavljajo še bolečine v jajčnikih-močnejše kot običajno in drugačne kot pred M….ampak a veš da sem kr žalostna zarad izcedka ker ga običajno dobim pred M,pa ti,ga imaš tudi drugače? Imaš še kakšne znake?

lp

Živ

sem prvič z vami in me marsikaj zanima – seveda…

Tudi jaz bi se vama pridružila s “podobnimi”simptomi, čeprav ponavadi nimam nikakšnega belega izcedka pred menstruacijo ga ta mesec imam. (do menstruacije cca še 1 teden). Poleg tega se mi še vrti v glavi in imam zelo napihnjen in trd trebug zadnjih 10 dni, prsa pa so še normalna

Lp
Maja

jaz ga imam tudi samo ni takšen kot pred M. ponavadi je močnejši oz ga imam več kot sedaj. zdaj ga enkrat imam enkrat pa ne pa še takšen je kot pred ovulacijo samo da se ne vleče in je bolj tekoč. ne znam drugače povedati. poleg tega mi pa še zamuja 4 dni vendar nimam upanja da bi kaj bilo saj počasi ugaša tudi upanje pa čeprav se trudiva komaj 5 mesecev. ne vem bomo videli. pa še bolečine imam včasih kot pred M vendar ne vsak dan tko da nimam upanja. pa še spolni odnos sva imela dva dni pred in en dan pred ovučacijo potem pa šele 3 dni po njej tko da ne vem če bo kaj. dokler pa mi zamuja pa še vedno upam razen če se ne pojavi spet kakšna bolečina. je mogoče kateri uspelo ne glede na to da je imela bolečine kot pred M ?

aja pa nimam nobenih znakov da bi bila noseča ali pa da bom kmalu dobila M razen boleče prsi(kot jih še nisem imela do sedaj) pa občutljive in boleče bradavice, pa tudi vrtoglavice imam sploh če hitro vstanem. ponavadi imam glavobole 1 teden pred M sedaj jih pa nimam glih. je upanje?

midva se trudiva že dve leti zato sem še toliko bolj dovzetna za vse žive možne znake… Dejmo džati pesti… ajoj
Poleg vrtoglavice mi je občasno slabo pa ne tako, da bi kaj bruhala samo slabosti.. brez glavobolov.. pa jajčniki me tudi bolji 2 dni. Ne upam si upati, saj vem da je M pred vrati (za vkend)
Ali so krvavitve ob vgnezditvi pogoj – jih ima vsaka?

Krvavitve niso pogoj, jaz je nisem imela.lp