Najdi forum

Ko sem bila skoraj posiljena, sem se vzburila. 10 let nazaj. Nato sem večkrat opazila, da želim biti podrejena, da si želim grobega seksa..nekaj prakse v zadnjem letu sem s tega področja pridobila..

ko se pogovarjam z ljudmi, ki to prakticirajo, obstaja tudi spletna stran, mi nihče ne zna razložiti, od kje to prihaja..če bi to vedela, bi vedela, če je to stvar za dalje prakticirat ali stvar, ki jo je treba pri sebi odpravit..

A je moreda kdo od vas naletel na kakšno znanstveno raziskavo s tega področja? Jaz sem le na eno s področja fetišev, pa še to bolj tistih, pri katerih ima kdo fetiš na neko stvar npr. nogavice.

To je stvar značaja. Delaj torej na značaju, ne pa da iščeš take ki “prakticirajo”…

Če kaj, tole ni vprašanje za na forum o čustveni inteligenci.

Drugače pa: kar pogooglaj malo … na netu so stvari, ki jih lahko v tej smeri prebereš.

Če kam, potem vprašanje sodi na ta forum.:-) Ker se nanaša na to, če sem čustveno inteligentna ali ne, če si želim neenakopravnega odnosa s partnerjem pri seksu. Tiste zveze, kjer seks ne štima, pa za mene itak niso ljubezenske, temveč le prijateljske. Če na področju seksa nisi zadovoljen….nisi zadovoljen v življenju, ti nekaj manjka, vlada v tebi praznina…

Kakšne stvari so se ti dogajale v otroštvu? So te poniževali, tepli…?

Mogoče dobiš odgovor na tvoje vprašanje v tej smeri…

Pa še: ali si bila priča takšnemu ravnanju med svojima staršema?

Eni pravijo, da sta predel za bolečino in seksualnost v možganih precej skupaj. pri nekaterih še malce bolj. Evo, tu je ena od razlag. BDSM ni več opredeljena kot kakšna deviantnost ali kaj podobnega. Tako da… Če pri tem ni nihče prizadet in so vsa dejanja prostovoljna… potem ti nima nihče nič za očitat. Uživaj.

Trisha, tudi sama povezujem svojo spolno nagnjenost s psihičnimi zlorabami v otroštvu in totalno podrejenostjo matere…oba dejavnika sta torej izpolnjena. Strokovnih razlag nikjer ne najdem, edino, kar prebereš in slišiš od ljudi, ki se s tem ukvarjajo, je, da se ne ve natanko.

Enakabenka. Delam na tem, da bom ravnala čimbolj v svoje dobro, da ne bom sprejemala odločitev, ki bi mi škodile. Nekako se mi ne zdi dobro, da si po kakih hudih seansah še nekaj dni ne opomoreš, da te boli zadnjica od šeškanja ipd..saj veš o čem govorim. Bojim pa se tudi, da si psihično škodujem, ko se podrejam, čeprav to delam prostovoljno. Ma ne vem..nisem si čisto na jasnem, kaj čutim in mislim, zato iščem strokovno literaturo oz znanje od ljudi, ki so kje kaj prebrali o tem.

Potem razlog poznaš. Težko boš sama spremenila vzorce, ki se ti vlečejo iz ranega otroštva. Dosti lažje bi bilo s pomočjo strokovnjaka, ki ti bo tudi dovolj strokovno lahko razložil razloge, ki se tičejo konkretno tebe. Če te seveda to sploh moti in če bi se rada spremenila…

Moja precej laična razlaga bi bila, da si pač od malega vajena izkazovanja “ljubezni” (v narekovajih zato, ker to v resnici ni ljubezen) samo na grob in ponižujoč način. In tako sedaj v odraslosti prepoznavaš kot ljubezen oz. približek temu pojmu, samo tako grobo, ponižujoče ravnanje.

Če boš imela kdaj otroke boš po vsej verjetnosti ta vzorec prenesla nanje. Že zato bi bila terapija zelo dobrodošla…

Glede na to, da si pisala na forum se mi zdi, da se svojih dejanj ali sramuješ, ali zaznavaš da nekaj ni v redu, da te družba zato ne sprejema (oz. te ne bi, če bi vedela) in si “drugačna”, občutki krivde, ker ti je všeč…
Kar si opisala, se je dogajalo tudi meni (obupno podrejanje mame), vendar danes cenim nežno ljubezen z polno mero spoštovanja (včasih v tak oskrajnost da se da zaznati, da imam s tem problem). tako da… Morda je to eden od načinov, da kompenziraš odnos tvoje mame do moških, ki se ti je zdel na nek način absurden. Dekleta se zelo poistovetimo s svojo materjo. ko oče žali njo, žali hrakti tudi hči.
Na kratko, če se ti zdi, da rabiš pomoč ne odlašaj. Četudi si nisi na jasnem, raje vprašaj o tem kakšnega strokovnjaka. Tako se boš osvobodila občutkov sramu, krivde, kar te pač tare. srečno.

Hm, ne vem, če je čisto vedno zadaj kaj globljega, pri meni že ne. Občasno oziroma kar pogosto mi pašejo tudi take igrice in ko mi, se jim predam, mi pa odgovarja tudi čisto normalen seks, pa nežen, pa… Poleg tega sem te želje začutila šele z zadnjim partnerjem, ki je zelo odprt glede spolnosti in nima zadržkov, tako da mu res lahko vse povem, mu popolnoma zaupam in se mu čisto predam. Zelo lep občutek, ki ga doslej nisem še pri nikomur začutila, vedno so bile ali neke intrige ali pa nepripravljenost na karkoli izvenserijskega.
Tako da jaz v svoji podredljivosti zelo uživam. 🙂

Kar ni nič tako zelo posebnega (ni to všeč vsakomur, ni pa niti redko – je pa nujno povedati, da fantazije ne gre mešati z resničnim oz. hočem povedati, da podrejanje kot spolna igrica ali resnična psihična in fizična podreditev z namenom odvzema moči oz. prevlade enega človeka nad drugem – da sta to dve popolnoma različni stvari in da ju ne gre pod nobenim pogojem mešati).

In ker stvar ni prav redka, na googlu kar mrgoli informacij na to temo:

http://en.wikipedia.org/wiki/Rape_fantasy

http://findarticles.com/p/articles/mi_m2372/is_1_45/ai_n24383385

… to dvoje samo mimogrede (wikipedia, ker to pomeni, da je stvar obče znana, in drugi link, ker to že nekaj časa raziskujejo).

P.S. In vztrajam, da tvoja tema pač nima veliko opraviti s čustveno inteligenco.

Ah, vidim, da sem naredila zbrko z nickom. Avtorica teme je subiCa, jaz sem pa subiKa.


a ti bi, da te nekdo s pasom po riti? it could be arranged

Mislim da ste ljudje preveč psihično neuravnovešeni in ne znate več presodit kako s čem resevat… sam imam fetiš… nekaj časa sem se s tem ukvarjal… se zavil sam vase, ker sem enostavno mislil da je z menoj nekaj narobe… cedalje bolj sem si želel to prakticirati…sanjal sem …in še in še… no ko sem enkrat to probal, sem videl da je njej to noro odgovarjalo… in ji bilo všeš… tko pač je… živim s tem… in tudi ti živi dalje… ne išči odgovora, ker ga ne boš našla… niti psiholog ti ga ne bo… čez čas boš to dojela in ti bo čist ok… tko pač je..😉


Brezvezna, stereotipno puhla provokacija.

“Posilstvo” je eno izmed pogostih ženskih fantazij, vendar to ne pomeni, da ga želijo doživeti.

Dejanske žrtve poizkusa, kot tudi dejanskih posilstev pa niti približno ne odjadrajo v BDSM.

BDSM pa tudi ni fetiš. Spet stereotip rumenega tiska.

De omnibus disputandum..

sorry ampak naravno dominanten moški ne rabi neke promocije in neke bdsm celofana. Večina teh po internetu z nekim loparčkom za šeškanje in lisicami nima pojma kaj dela. On to naravno naredi in konec. Verjetno je precej tudi na denarju. Kdor ni videl kako se je peljati v Porsche ne more vedet kako moški začnejo postajat podrejeni takemu tipu. In to pač zmoči gatke, ne pa da izvaja dominacijo nad žensko. To je samo na koncu v postelji. Ampak on potem naredi svoje in gre služit svoj milijon ne pa da zajamra da mora spati ker gre zjutraj v Obi službo kjer bo podrejena ovca.

New Report

Close