Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo bazične kopeli

bazične kopeli

Pozdravljeni!

Želela bi si razstrupiti telo. Glede na to, da še vedno precej dojim 8-mesečnika, me zanima katere postopke mi svetujete. Ali so bazične kopeli priporočljive, uživanje lanenega olje – koliko?

Hvala in lep dan!

S.

Seveda, to bo za vas, mlado, utrujeno mamico zelo dobro (90 minut v kadi, samo vi, mir, glasba, priljubljena knjiga … ). Prav tako laneno olje . Pazite, prosim, kakšnega kupite. Doza 2 jedilni žlici na dan polijete po jedi na vašem krožniku ali spijete čisto olje.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Ali laneno olje lahko rahlo greni ali to pomeni, da je že žarko? Je zelo občutljivo, to vem, ni pa mi povsem jasno, kakšnega okusa bi moralo biti.

Katero laneno olje pa priporočate in kje ga dobim?

Hvala!

laneno olje po približno 3 tednih dobi grenak okus. Če se to ne zgodi, je rafinirano in neuporabno za zdravilne namene. Zato tudi mora biti v temnih steklenicah in pakirano v majhnig steklenicah. Če je ob odprtju grenko, je že oksidiralo (postalo žarko).

Mi priporočamo, da ga po odprtju hranite v hladilniku.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Pokličite v ordinacijo na 01/283 14 85.

LP

New Report

Close