babylove pleničke

ste zadovoljne z njimi? nimam še izkušenj, kupila pa bi jih zaradi ugodne cene…

Ne več, odkar so slabše kvalitete 🙁

Tule najdeš veliko o tej temi:

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Jaz jih še vedno kupujem za hčerko. Ko se je pojavila tista slaba serija, sem kupila Libero pleničke, pa je dobila vneto ritko, meni se zdijo Babylove pleničke najboljše, celotna zadeva z omenjeno serijo pa že prenapihnjena, cena pa niti ni tako nizka, vsaj meni se ne zdijo poceni.

A, to je to! Hvala!

Zdaj pa res ne vem ali imam samo jaz tako srečo ali pa imata sin in hčerka drugačni ritki od vaših 🙂)), ker mi še nismo imeli težav s plenicami. Zadnji mesec oba uporabljata roza 7-18 kg, pred tem pa eno velikost manjšo za hčerko.

DM “afera” gotovo ni bila prenapihnjena. Odvisno je bilo samo od sreče, kakšen paket si kupila. Ti si očitno imela srečo, pri meni pa je pri vsaki gel ven udaril, tudi že po eni uri.

Samo enkrat sem v vsem tem času kupila paket s slabimi DM pleničkami, takrat sem tudi, kot naslednje, kupila Libero pleničke, naslednji paket so bile zopet DM-ove, vendar nisem potem več imela problemov s tem gelom, bile so sicer tanjše in drugačne pleničke, gel pa ni več silil ven.

Jih nisem probala,a lahko povem, da js pa s huggieskami nisem zadovoljna.Nevem a se samo men zdi, da premočijo,al’… pravzaprav ko potipam huggiesko je suha, bombažna pa se mi zdi vlažna, ne vem kako je to mogoče,pa tu sem jih kupla zato ker so bile v ekšnu. Spet razmišljam, da bi bilo pa vendarle najboljše uporabljati pamperske, kot sem jih na začetku, ampak valjda,ko vidiš ceno pomisliš “nehote” na kakšne cenejše! Lp

Govoriš o zeleno-modrih Huggies ali o vijoličnih? Zeleno-modre so zakon.

New Report

Close