Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Avtosedeži Concord Lift

Avtosedeži Concord Lift

pozdravljeni!

A kdo ve kako so bili ocenjeni tile sedeži in kakšne so vaše praktične izkušnje z njimi. Odgovor rabim čim prej in nimam časa gledat razne tuje teste.. Hvala.
LP

Ocene so dobre – na hitro poglej listek, ki je pripet zraven (zdajle ga nimam pri roki), uporaben je do 36 kg, oz. do 12. leta starosti.
Mi ga imamo mesec in pol – smo zadovoljni, punčka tudi. Ima naslonjala za rokice in nastavljivo naslonjalo za glavo.
Toliko na hitro!
Lp, Mateja

Concord Lift Evo je bil letos ocenjen kot dober, medtem, ko je bil Concord Lift Pro leta 2002 ocenjen samo kot zadovoljiv.

Mi imamo lift evo.
Lp, Mateja

Tudi pri nas že dve leti uporabljamo Lift. Sedež je super, le blago je že skoraj čisto uničeno. Moram preveriti, če se da sploh posebej kupit za starejše modele. Mi je kar malo žal, da nisem takrat naročila še kake rezerve. Nadomestna prevleka za nov model je nekje okoli 15.000 baje. Uhh.. drago. 🙂
Lp,

Pri nas ga imamo že malo več kot 2 letiin smo z njim zelo zadovoljni pa tudi blago se še ni nič strgalo ˙˙(morda zato ker smo takrat kupili verzijo X LINE,ker je kao malo boljša kvaliteta blaga.)Že 3.leto pa uporabljamo tudi Concordov model Fixmax,tu se je pa začelo blago malo trgati,vendar smo ga prešili in je čisto v redu.(TRGA SE LE SPODNJI DEL PREVLEKE–SEDALO.)

New Report

Close