Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Avto šola- mi katero proporočate?

Avto šola- mi katero proporočate?

Moje zgodbe s šoferskim izpitom imajo že toliko tragičnih koncev, da se na vas obračam po pomoč. Vem, da si tule izmenjujemo predvsem mnenja o naših malčkih, pa vseeno.Če morda kdo pozna res dobrega inštruktorja ali avto šolo, bi bila zelo hvaležna za informacijo.
Pety

Jaz sem imela krasnega inštruktorja v atošoli Vezi in ga še zdaj kdaj pogrešam(se hecam).Mislim, da zna naučiti.

avtošola relax v plavi laguni, inštruktor Dušan.
Super inštruktor, izpit naredila v prvem.
Prej sem bila pri avtošoli en mah, res da imajo poceni ure, ampak inštruktorji poden, kar sem se pri njih učila 35 ur, me je pol tale Dušan v 10 urah. Super je, predvsem potrpežljiv in zna zna.

LP Kajak

AMTK – inštruktor Jože Ambrož. Moj tast, naučil moža, ki je super voznik in sestro, ki tudi dobro vozi. Oba sta seveda naredila izpit v prvo 🙂

Nina

Prometej! Tudi jaz sem imela veliko zgodb s tragičnim koncem pri neki drugi avtošoli (trije poskusi – 80 ur!!!) in mislila, da sem totalni antitalent, ko mi je znanka priporočila Prometeja. Odpeljala sem par ur in naredila takoj. Najbolj všeč mi je bil njihov fer odnos – niso mi nabijali ur za vsako ceno, nasprotno, razložili so mi vse cestne trike in fore, kar mi je dalo tudi prepotrebno samozavest. V šali pravijo, da so specializirani za ženske, in če prav pomislim, sem tam res srečevala same sotrpinke. 😉 No, kakorkoli že – z njihovo pomočjo sem postala navdušena in samozavestna voznica, kar je, verjemi, velik dosežek! 😉 Prometej domuje v pasaži Name, priporočam pa ti zlasti inštruktorja Dragana oz. njegovega sina Marka (se izmenjavata).

Tudi sam menim, da je Prometej v Ljubljani najboljša izbira. Niso najcenejši, so pa gotovo najboljši za “povratnike”.

Punce, hvala za vzpodbudne besede in informacije!
Pety

Dejan pri avtošoli Larex. Kljub temu, da nisem nek hud talent za vožnjo, sem naredila v prvem poskusu.

Glede na moje slabe izkušnje vam priporočam, da se izogibate šole Relax.

New Report

Close