Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja aspirator za nosek !!!!

aspirator za nosek !!!!

Ojla,

ali ima kdo dom aspirator za nosek iz italije tisti narhinel za smrkeljček ven vlečt? Kako se obnese? Kako je narejeno, da ti ne pride kaj v usta? Jaz sem že nad vsem obupala, mali pupi teče iz nosa…..kako ste zadovoljne da ga nabavim?

Hvala

mi smo ga meli, je delal čuda, smrkelj pa ti ne pride nikakor v usta, ker je že na začetku nastavka takša bgobica na kateri se vse ustavi

kje se ga kupi?

Nahrinel se kupi v I in je relativno poceni. Madžarska varianta je aspirator ki se priklopi na sesalec. Pri nas (Diafit v Lj) pa prodajajo aspirator na baterije, cena okrog 8.000.

Kupi se ga v italiji, stane pa odvisno od 8.50 do 10 eurov.

Imamo in ga toplo toplo priporočam! Prav nič ti ne pride v usta, ker je tako narejen. Ti prilagam link, kjer si lahko ogledaš

Kot so ti že punce povedale se dobi v Italiji v vsaki lekarni, stane okrog 8€ in dodatni nastavki okoli 3€. Jaz dodatnih sicer nimam, ker mi trije zadostujejo, saj jih sproti čistim in večkrat prekuham.

Res je super stvar in ne vem, kako da se pri nas noben ne zgane in jih začne dobavljati, proizvajalec pa je Novartis. Saj obstajajo tudi baterijski, ki so tudi super le, da imajo zame dve slabe stvari in to je cena in glasnost oz. hrupnost 🙂)))

Končno ful dobra stvar, ven iz noska pride vsega, tudi ko misliš da je že prazen…

New Report

Close