Najdi forum

Pozdravljeni
S fantom imava tezavo, ki vpliva na vsa podrocja mojega zivljenja. Skupaj sva 2 leti, stara sem 25 in on 36 let. V vecini pogledov se cudovito ujemava, razen seveda v najpomembnejsem: v spolnosti. Ze vec kot pol leta se sploh ne ljubiva. Zacelo se je postopoma…mislila sem, da pac mineva zaljubljenost. Nazadnje me je zacel odrivati, se obracati na drugo stran…po mesecih joka in prepirov, sva zacela govoriti o problemu. Mislila sem, da sem kriva jaz, da mu nisem vsec…Pravi, da me ljubi (verjamem mu) poljublja in objema me kar naprej, skupaj se zabavava…na zacetku je trdil, da ne rabi sexa, zdaj pa trdi, da ima po sexu z mano obcutek umazanosti v smislu, da je njegova ljubezen do mene tako cista in nedolzna… povedal mi je, da je bila prva spolna izkusnja travmatska, saj je imel fimozo in je ob 1. spolnem odnosu mocno krvavel. Pravi, da nikoli ni v resnici maral sexa, celo, da so mu zenske spodaj ogabne…in vecinoma sem imela obcutek, da ima strah pred samim spolnim aktom in ko enkrat do njega pride ga zeli cim prej koncati. Lahko se vzburi, jutranje erekcije pa nima nikoli in masturbira izredno redko.
Zelela sem oditi, ceprav ga ljubim, ker imam sama rada sex in si asketskega zivljenja ne znam in nocem predstavlajti, pa je bil cisto unicen… Drugace je v vseh pogledih uspesen moski, poslovnez z idealnim izgledom, njegov nastop v javnosti je perfekten…
Poskusam razumeti, ampak opazam, da mi zmanjkuje moci. Stvar kar odriva, ne mara razmisljati o tem. Ja se to: pravi, da 100% ni homoseksualen ali bi-.
Mislim, da sama problema ne bova zmogla resiti in da rabi psihiatra. Kaj mislite vi?

Tudi če pravi, da ni homo, verjetno je, in te ima samo zato, da bi to v javnosti prikril.

Mogoče ne psihiatra temveč zakonskega svetovalca, ki bo po vajinem pogovoru določil ali psihiater ali kaj drugega.
Prepričaj ga v pogovor pri zakonskem svetovalcu, potem pa bosta videla kako naprej, sploh če ga ljubiš.
Če se mu splonost “gabi” še ne pomeni, da išče uteho v drugem spolu, torej ni rečeno, da je homo.

Srečno

pozdravljena,
sama si že ugotovila, da brez sexa ne moreš in ne želiš živeti.
Tvojega partnerja pa ta način življenja verjetno sploh ne moti in vprašanje. če se resnično želi spremeniti. Najbolje, da najprej poskusita pri terapevtu, sicer pa se zavedaj, da je pomembno da veš kaj potrebuješ in zakaj bi morala živeti takšno nepopolno življenje.

žal tudi jaz mislim tako.

MALI OGLAS: šenkam škaf zelja, kilo jabolk in gajbo dobre volje:-)

Sam zelo dobro poznam življenje homoseksualcev in vem kakšne zvijače (včasih prav nemogoče) uporabljajo moški ki so poročeni ali pač živijo v skupnosti z žensko. Praviš, da ti 100% zagotavlja da ni gay. Ja, za božjo voljo, kaj drugega naj bi pa pričakovala kot tako trditev saj sam vztraja v vezi z teboj in bo seveda še naprej blefiral to zadevo. Dopuščam pa možnost ,da te ima kot človeka zelo rad in sta si mogoče tudi po karakterjih zelo blizu, vendar zaradi tega ne more spremeniti spolne usmerjenosti. Prepričan sem, če je človek telesno in duševno zdrav ima prav vsak željo po seksu, seveda mora pa imeti pred sabo osebo ki ga spolno privlači. Samo človeka imeti rad še ne pomeni, da bi tudi rad seksal z njim. Pravzaprav imamo zelo radi tudi svoje starše pa zato nimamo nobenih želja po intimnem stiku z njimi. Se opravičujem, če primerjava ni najboljša ampak hočem reči, da ti prav gotovo nič seksualno ne privlačiš tvojega fanta in ga tudi nikoli ne boš.
Tvoj fant bi moral biti pošten do tebe in do sebe in ti to tudi povedati, saj ob iskernem pogovoru lahko ostaneta tudi v bodoče prijatelja, sevda brez intimnosti.
Odločitev boš pa očitno morala sprejeti sama.
Veliko sreče ti želim
Janez

Podobne probleme. Če mi daš mail, ti napišem kaj več.

Aseksualnost je čisto možna!
Pred leti sem zbolel za depresijo in po tem ko sem prišel k sebi nimam več nobenih seksualnih nagonov. Gravža se mi sex z žensko in pravtako z moškim. Seveda v mlajših letih sem imel čisto normalne želje. V osnovni in srednji šoli sem sanjaril samo o učiteljicah.

moj email je. [email protected]
hvala

Podobne tezave imam tudi jaz in kot slisim se mnogo drugih zensk. Zal bo treba priznati da je mit o potrebnih moskih le mit ter da smo vcasih (pogosto) zenske tiste, ki si zelimo vec seksa. Na zalost nimam recepta kako taksnega moskega pripraviti do vecje zelje po seksu saj vsi obicajni triki niso dovolj. Premisli koliko ti pomeni tvoj moski in kako se pocutis v tej zvezi. Vcasih samo ljubiti nekoga ni dovolj….

New Report

Close