Aptamil-Milumil

Mislim, da sem nekje že zasledila podobno vprašanje, pa ne najdem teme. Zanima me razlika med Aptamilom in Milumilom.
Meni je moj 8 mesečnik Aptamil še nekako pil, čeprav je smrdel kot….fuj. Milumil je gostejši in ne gre čez Aventovo flaško, tako da ga pijemo iz Nukovega kozarčka za začetnike (ima večjo odprtino na cuclju), dostikrat se naredijo grde kepice (prah, ki se ne raztopi), poleg tega pa po tem mleku dostikrat polije, tako da se mu ga ne upam velikokrat ponuditi.

Nekaj teorije najdeš tukaj, praktičnih izkušenj pa z Milumilom nimam

Milumil je baje boljsega okusa(?), je pa tud malo bolj kaloričen kot aptamil. probaj pripravt tko, da najprej v mallo vode dodas prah in dobro premesas in potem dodas se ostalo vodo in premesas.
Baje je tisti Milumil, ki se kupi v Millerju boljsi in se ne kosmici. Jaz tega nisem probala, imam pa Novalac, ki se ne kosmiči.
LP

Milumil pediatri ne priporočajo ravno, ker je precej sladkan(zato ga otroci raje pijejo) in redi. Vsaj tako je rekla meni. Mi smo pri treh mesecih prešaltali na Novalac. Super. Se ne kosmiči, je redek, mala ne poliva( no saj tudi prej ni), ne smrdi, je dobrega okusa (edino tega sem malo probala), drag je:)
Skratka priporočam.

Milumil imam doma še eno vrečko zapakiranega, ker smo probali eno vrečko( v AUT sta dve vrečki po 400g), in je bil fuj in fej pa še gost. Tako, da je šlo teh nekaj evrov v luft. Pa še HIPP je zdaj ostal. Pa kaj!

Če ti je Aptamil, zakaj pa bi rada menjala?

Nihče ni tako dobro podkovan, da mu ne bi kdaj pa kdaj zdrsnilo.

Najprej vsem hvala za odgovore!
Solzica, sploh nisem nameravala menjati. Tik pred morjem nisem nikjer dobila Aptamila, pa so mi dali Milumil s katerim nisem zadovoljna, zato me je zanimala razlika. Bom vrgla preč in raje poizkusila z Novalacom. Hvala za namig.

New Report

Close