Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo aptamil 1

aptamil 1

Imam hčerko staro 2 meseca , dojena je bila en mesec in sedaj jo hranimo z aptimilom 1. Težava je namreč v tem , zmeraj po vsakem obroku , ki ga poje se začne dreti ,razen zjutraj ob 7th. , zato me zanima ali ji moram zamenjati mleko ali je to normalni pojav in jo samo malo zvija.
Prosim za odgovor.
LP

Pozdravljena lina,

ti bom povedala, kakšna je bila zgodba pri nas. V porodnišnici mi je sestra rekla, naj kupim kar Aptamil 1. Doma se nam je dogajalo prav to, kar opisuješ ti – po vsakem obroku sta se drla. Zato sem malo pobrskala med temi formulami in ugotovila, da bi ju morala hraniti z Aptamilom Prematil zaradi nizke porodne teže. S tem smo ju hranili, dokler nista dosegla 3500 g. Nato smo prešli na Aptamil Pre, na katerem sta še sedaj in bosta do konca 4. meseca, nato pa gremo na Aptamil 2. Tako piše na škatli in tako so nam tudi svetovali v mlečni kuhinji na Pediatrični kliniki. Takoj po ukinitvi Aptamila 1 so se težave z dretjem prenehale. Vendar pa je to samo moja izkušnja.

tudi pri nas je to mleko povzročalo hude krče in smo po nasvetu pediatrinje začeli uporabljati hipp1 in stanje se je zelo izboljšalo.

lp,

ewy

lp, ewy

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close