Najdi forum

Nujno prosim za oceno elektronskega aparata za terapijo z magnetnim poljem firme Sinkopa pri artrozi in drugih tezavah.

Tega ne poznam, imam pa dobre izkušnje z (verjetno zelo podobnim) ELMAGom izpred več kot 10 let. Mislim, da je proizvajalec prav tako Sinkopa. Majhna škatlica (kot od vžigalic) na baterijo, kjer reguliraš frekvenco elektromagnetnih impulzov. Deluje, ampak ne čez noč – v nekaj dneh pa se pozna.

Obilo uspeha!

Res škoda, da nihče ne ve, če ta aparat od Sinkopa Dimag res deluje.

nova
Uredništvo priporoča

Ali res ni nikogar, ki bi kaj vedel o pozitivni izkušnji z aparatom Sinkopa dimag???

Živjo,

jsz uporabljam DIMAG od Sinkope že vsaj eno leto in preverjeno deluje. Sem imela hude bolečine v hrbtu in na predelu rame in so vse izginile. Res pa je, da ne gre čez noč tako kot je nekdo napisal v prejšnjem postu. Jaz sem se striktno držala navodil in tudi po tem ko bolečin ni bilo več sem ga uporabljala preventivno. To je bila edina stvar, ki mi je dejansko pomagala tako da jo priporočam!

Preverjeno deluje, brez skrbi. Pri nas ga uporablja babica, ki si z njim lajša išijas, jaz sem si ga pa sposodlila za bolečine pri menstruaciji. Je ga pa treba kar en čas nosit ker je to terapevtski aparat, ne pa nekaj na hitro in na hojladri 🙂

Jest ga uporabljam že 10 let, za različne zadeve. Sem videl da imajo sedaj že nov model, ki je malo drugačen kot ta moj, ki ima plav gumb na sredi. Sem ga v teh letih imel enkrat na servisu in so ga porihtal da je ko nov za neko simbolično ceno. Res je že dolgo odkar sem ga nabavil in go bo šel kaput bom ziher nabavil novega.

Pozdravljeni!
Svoj Dimag sem kupila 3 leta nazaj. Imela sem hude težave z inkontinenco, potrebovala sem dobre pol leta, da se je poznal napredek, potem je šlo pa samo na bolšje. Danes ni ne duha, ne sluha o inkontinenci in žal mi je, da ga nisem kupila že prej. Sedaj ga pa posojam prijateljicam, sosedam pa hčerka ga tudi zelo rada uporablja za menstruacijo tako kot ga anitaatina.
Očitno mora človek sam najti pomoč, ker mi moja zdravnica pri mojih težavah ni prav nič pomagala, ko sem ji pa povedala da sem se z Dimagom pozdravila, mi pa ni verjela. No, glavno da težav ni več.

Jaz uporabljam aparat za magnetno terapijo od MiaPharme več kot 3 leta. Meni je aparat zakon in ga ne menjam za nobenega drugega.

http://www.miapharma.si

Seveda deluje, saj lučka žmirka … 😃

Samo v vednost. Zgoraj so napisami samo lažni komentarji.

 

To je naprava, kjer žmrka lučka. Nateg!

New Report

Close