Najdi forum

Že nekaj let sem občasen uporabnik amfetamin sulfata. Drugih drog ne uporabljam. Jemljem ga ne pogosteje kot enkrat na dva tedna, včasih premori trajajo več kot mesec dni. Po koncu učinkovanja nimam hlepenja po ponovni uporabi. Sebe štejem kot odgovornega uživalca amfetaminov, ker jemanje amfetamina ne vpliva na moje dnevne obveznosti, fakulteto, niti na socialne stike. Pri uporabi seveda najprej preverim čistost droge in poskrbim, da ne pride do dehidracije in ostalih nevšečnosti. Štejem se za duševno stabilnega človeka s cilji v življenju in prijatelji, ki ne uporabljajo nedovoljenih substanc. Zanima me ali droge sploh lahko uporabljamo odgovorno in ali glede na napisano menite, da imam težave z drogami?

Lp,
Harlequin

Zanima me Zakaj je potrebno sploh jemat karkoli??

Kaj ti manjka, da ne gre brez??? Si imel kdaj potovanje vase??

Je pa res, da je vsak zase odgovoren, pa tudi če gre za jemanje opojnih zadev….

LP M

amfetamin,je laboratorijsko napravljena droga,zgleda nedolžna,tako za dobro voljo pa moč,po ptrebi ples celo noč in ker vem da učinkuje 30 min,je treba snifati vsake pol ure torej recimo ,da smo na partyu,za celo noč ga potrebuješ 5 gramov,če je kvaliteten,drugače pa smeti ki so dodane ga rabiš 10 gramov.ampak,ni nedolžen,za seboj pušča posledice,paranoja,strah,uničuje možganske celice,razjeda sluznico,in poslabša kri,delovanje jeter in ledvic…po nekaj mesečnem uživanju,pride do psihične in telesne krize,posledično do epileptičnih napadov,zaradi nepravilnega delovanja elektrodov v možganih,verjemite boljši je kokain,kar se tiče zdravja,ampak ima pa še močnejše odtegnitvene sindrome,govorim o kvalitetnem kokainu,ne pa o tem ,ki se ga dobi pri nas,to vem ker sem ga kupil na počitnicah v boliviji 5 gramov za 22 eur in bi iz njega z primesmi v sloveniji naredil 18 gramov po ceni 70 eur za gram.no zdaj vidite kakšne droge se prodaja pri nas,zaradi primesi služijo dilerji,ubogi kupci pa bolehajo zatem,ravno zaradi primesi.
++beny++
++free palestina and palestinian people++

beni prosim ne slepit bralcev tega foruma če ti neveš osnov o amfetaminih potem bodi raje tiho.
amfetamin “drži” vsaj kakšne 4 ure… in če bi porabil 10g “dobrega” bi bil sigurno v rešilcu in na poti v bolnico… in očitno si še eden takih ki se jim zdi vse kar je narejeno v laboratorijih slabo… slabi so dodatki… in problemi nastanejo zaradi nepravilnih doz,premalo tekočine premalo vitaminov premalo mineralov,hrane… velik problem so pač dodatki.. ker lahko v “spidu” najdeš veliko “sranja” ki ni primerno za naš krvni obtok… ljudje preden koga obtožujete.. “mularijo v diskačih”… se sami izobrazite o tem .. in seveda tudi preden kdo poskusi katero koli drogo.. (če jo že mora) se naj zelo dobro seznani z njo..
Pomoje občasno jemanje amfetaminov… v normalnih količinah.. ter ob skrbenju za dovoljšen vnos potrebnih snovi ni tako slabo… vendar tega nikomur ne priporočam… ker so ljudje enostavno GROZLJIVO PREMALO IZOBRAŽENI! večinoma imajo povedati samo kako boš po enem “šmrku” odvisen in boš moral v komuno.. ali pa boš izgubilo ves spomin in se vrgel čez balkon…

BENI ne nakladaj če nimaš pojma… amfetamin drži najmanj 4 ure.. tko da po 10g si mrtev ali v bolnici… drugače pa ljudje preden kogarkoli obsojate, komu solite pamet, vzamete drogo… dejte se POZANIMATI O LE TEJ! ne pa da vse obsojate in se pretvarjate kako o drogah veste vse v resnici pa lažete ljudem okoli vas kar lahko prinese smrt…

Kje pa se da dobiti Amfetamine, to je skoraj sigurno edina droga, ki je nisem probal …


@Lu
čka38
Pa kaj tebe briga, če/kaj človek jemlje … Kar mu pač paše …

Philip

Se strinjam s tabo Loki!
Beni: “Pameten človek se lahko dela neumnega, obratno je bolj težko”.

Amfetamin (pogovorno speed) spada v skupino snovi, ki zvišujejo ravni noradrenalina, serotonina in dopamina v možganih. Njegova aktivna dekstroizomera dekstroamfetamin, skupaj z metamfetaminom in metilfenidatom sestavlja skupino drog z zelo podobnimi farmakološkimi lastnostmi, ki vključuje “ulične droge”, kot je MDMA ali ekstazi. Fenfluramin, čeprav kemijsko podoben, ima nekoliko drugačne farmakološke učinke. [3]

Je bel, kristalen prašek grenkega okusa, delno topen v vodi. Najnevarnejša oblika uživanja je injeciranje in se hitro sprevrže v odvisnost. Uporabniki amfetamina se počutijo močnejše, samozavestnejše, nemirne, zgovorne in razdražljive. Ob večjih odmerkih se pojavijo občutki strahu, nezaupljivosti in halucinacije. Po dolgotrajni uporabi pride do depresije, povečanega krvnega tlaka in srčnega utripa, tresenja, poškodb ledvic in jeter, poškodb možganov.

Pri človeku amfetamin povzroči eforijo. Pri intravenskem vnosu je lahko tako intenzivna, da so jo opisalo kot “orgazmično”. Osebe postanejo samozavestne, hiperaktivne in pogovorljive. Povečana je spolna želja. Amfetamin zmanjša utrujenost, tako fizično kot mentalno. Mnogo študij je pokazalo izboljšanje metalne in fizične zmogljivosti pri utrujenih osebah. Mentalna zmogljivost se izboljša za preproste naloge bolj kot za kompleksne. Metamfetamin so uporabljali za izboljšanje zmogljivosti vojakov, vojaških pilotov in drugih, ki morajo biti pozorni pod zelo utrujajočimi pogoji.

Amfetamin je bil moderen kot sredstvo, s katerim so študentje želeli doseči boljšo koncentracijo pred in med izpiti. Vendar je izboljšanje zaradi zmanjšanja utrujenosti uničila napaka prevelike samozavesti.

* Beri i čuti *

Loki

odvisno od tolerance…ki jo posameznik razvije…če vlečeš speed vsak dan, ga za med vikendi pač potrebuješ ogromno, da ga res žuraš…pred desetimi leti sem bila zelo aktivna uživalka…in kupovali smo dobro robo…seveda se ne spomnim, da bi ga kdaj v eni noči 10 gramov, ker se ne spomnim nič…heheh…saj so naši party-i trajali od jutra do sutra…po par dni…se mi je pa razvila psihoza in paranoja, na koncu sem pristala na heroinu in kokainu…hvala Bogu sem zdaj že par let clean…speed je nevarna droga…tudi za občasne uživalce…saj uničuje možganske celice, povzroča raznorazne motnje tako fizične kot psihične še bolj…tudi jaz sem ga na začetku samo občasno, da naredim programe za šolo in da imam energijo, ko gremo ven žurat…pristala sem daleč od tega…nekaterim morda znese, toda hvala Bogu po vsem tem kar sem preživela, ne živim več v neznanju…da to ni nek problem…občasni uživalci lahko to drogo uživajo celo življenje, pa se niti ne zavedajo da delajo največjo neumnost kar obstaja…Harlequin chinasky , če bi ti lahko posodila pogled skozi moje oči za 3 minute bi vedel o čem govorim….

anja a lohk še več poveš?

Živjo!
Sem zdrav 29 letnik, ki ima občasne probleme z drogo. Kar nekaj let sem konstantno užival marihuano, nakar se vendarle rešil te bede. Žal pa sem jo že po nekaj letih zamenjal s ‘”speedom'” Ugotovil sem, da navkljub odličnemu počutju, v postelji odpovem. Očitno povzroča začasno impotenco. Službo imam naporno, 3-4 tedensko športam(tečem), za vikend mi enostavno zmanjka energije in si ‘”moram'” pomagati s to prepovedano substanco, da je vsaj nekaj od mene in, da nisem kot kup nesreče ob svoji punci. Beri – konzumiram 1-2g na vikend. Zveza pa je resna in želiva si otroka. Zanima me, kako sledeči amfetamin vpliva na zanositev, nosečnost? Verjamem, da ne prav dobro. Zato me zanima koliko časa pred ‘”poskusom zanositve'” bi moral prekiniti s tem, da bi omogočil ‘”kolikor toliko'” zdrave,normalne pogoje za prihajajočega otroka?
P.S Prosim ne pošiljaj mi raznih linko, ker sem že vse prečekiral in NIČ ugotovil.
Hvala za odgovor in lp!

Zivjo mene pa samo nekaj zanima glede tega amfitamina … ammm zanima me rok uporabe c c ga recimo uporabiu nekaj pred dvem mesecom, me zanima ce je ta zdaj se vedno uporaben ali ne ??

jaz uporabljam priblizno 4g na teden in zadnje case veliko kaslam ali je mozno da sem dobil kaj mesano

Hmm… Glede tega da amfetamin drži 30 min????? Če se že zanimaš za to se prav pozanimaj… Amfetamini se delijo na 3 skupine SPID, MDMA in MDA… SPID drži 6 ur ampak je odvisno od čistost in moči… Pri snifanju je močna doza 0,75g ali 75mg
MDMA pa lahko drži tudi več kot 6 ur odvisno od moči 😉

Lp

Potovanje vase??? Ti si malo…

New Report

Close