Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo ambulanta NG

ambulanta NG

Pozdravljeni
Ne vem, če sem se obrnila na pravi naslov, ampak bi vseeno vprašala, ali kdo ve za kakšno dobro ambulanto za bolezni ščitnice na Goriškem? Ali je še kje kakšna ambulanta (privatna?) razen v bolnišnici in pa v zdravstvenem domu-kjer sedaj mislim sprejemajo samo sladkorne bolnike?
Prosim za nasvet.
hvala

Sama ne vem, morda se kdo javi. Morda vsaj s Postojnjskega konca?

Meta Jurečič Društvo za pomoč pri obolenjih ščitnice www.metuljcica.si Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo. Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti. Naj nam bo dana intuicija, da ločimo med enim in drugim.

Pozdravljena!

Mogoče malo pozno, a boljše kot nikoli. Sama sem prej hodila v ambulanto dr.Zajca, ki je prej delal v bolnici v Šempetru, po njegovem odhodu je v Šempeter prihajal dr.Pirnat, sedaj pa mislim, da dela dr.Svilar. Ker je bilo zelo težko priti na vrsto za kontrolo sem se obrnila na dr.Kralja, ki dela v bolnici v Sežani. Res je mogoče malo daleč, vendar so res zelo prijazni in hitro prideš na vrsto. Pokliče se lahko na telefon: 05 707 40 00 ali pa preko e-maila: [email protected].
Trenutno je v bolnici Sežana malo kaosa, ker prenavljajo, a so kljub vsemu prijazni in strokovni.

Lep dan vsem.

Katinka

Zdravim se že zelo veliko let, sedaj hodim v ambulanto dr. Zajca, ki je v zdravstvenem domu v Novi Gorici, ko pa je bil zaposlen še v bolnici, pa v bolniščnično ambulanto. Je izredno strokoven, skrben, prijazen, dostopen za pogovor. Hodim enkrat letno na kontrolo, približno en mesec čakam od naročila, včasih še manj.

Preden sem presedlala pred kar nekaj leti k dr. Zajcu, sem bila pacientka dr. Kralja, v bolniščnični ambulanti. Redkobeseden, če sem ga kaj vprašala, kratek odgovor, si ga niti nisem upala kaj več vprašati, ker nisem izvedela. Ko pa mi je dr. Kralj ukinil zdravila, ker da jih ne rabim več, se mi je v enem letu obseg vratu zelo povečal, počutila sem se slabo, moja prejšnja osebna zdravnica pa, da to je normalno, ker ne jem več tablet. Da bi me dr. Kralj naročil vsaj na polletni pregled, da bi videl kakšno je stanje po prenehanju jemanja tablet, to pa ne. Dobesedno se je igral z mojih zdravjem, zdravniku pač verjameš. Ko sem se zavedla, kaj se z menoj dogaja, sem se vpisala k dr. Zajcu in sem več kot zadovoljna.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close