Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Ali ste dobili mojo pošto?

Ali ste dobili mojo pošto?

Spoštovani dr. Kersnik

Zanima me ali ste dobili moji dve pošti, ki sem vam jih poslala pred dvem dnevi?

Hvala vam in lep dan vam želim

Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Spoštovani!

Ne najdem je, čeprav se pri tem novem programu še malce lovim in se včasih kaka stvar ne potrdi.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Spoštovani dr. Kersnik

Bom pa še enkrat napisala sedaj mojo težavo glede moje roke v zapestju (leva roka).
Lani med nosečnostjo me je začela hudo boleti roka v zapestju oz. bolele so me obe roki, ampak na srečo desna roka je prenehala boleti eden mes. po porodu. Tako, da leva roka v zapestju me je bolela in bolela, vendar sem trpela, ker drugače sem zelo odporna na bolečine. Končno le sem se spravila k mojemu lečečemu zdravniku, da me je napotil na fizioterapijo, sem imela (ultrozvočno 10. min.). Imela sem 10x terapije in še 10. terapij sem si plačala sama, da bi bilo vse uredu. Nič ni bilo boljše roka me še vedno boli, ker doma imam tudi preobremenjeno roko zaradi mojega malčka. Zdravnik me je napotil k kirurgu, ki sem bila v torek pri njemu in mi je dal blokado in langetno…. Čez teden dni imam kontrolo. Če sem odkrita langetno sem takoj snela dol, ker ne morem z njo nič delati okoli otročka.
Sedaj me roka ne boli. (Razen kost v zapestju na dotiku ali pri udarcu.)
Ker me roka boli v zapestju pri kostjo in nad dlanjo, ki imam zarastlino kot ena bulica. Vprašala sem kirurga kaj to pomeni povedal je, da to zapestje in to nad dlanjo nimajo nobene povezave. Vsaka ima svojo diagnozo.
Sedaj vas prosim, če bi mi razložili kaj pomenijo te diagnoze, ki jih je postavil moj kirurg.

DIAGNOZA: – GLAVNA: S202
Diagnoza – vzrok: Y34 Neopredeljen dogodek, namen nedoločen.

Prosim vas, da mi razložite kaj je to z mojo roko?
Hvala vam in vesele počitnice vam želim.
Lep sončen dan
Doroteja

P.S. Samo, da vam še napišem za mojo teto kako je vse potekalo. Ste mi napisali naj vam napišem in obljubo držim.
Imela je op. odrezali so ji samo 10cm. debelega črevesja, baje danka ni bila prizadeta in zdravnik pravi, da ni bilo tako hudo kot so predvidevali tako, da so diagnoze spremenili. Osebno sem govorila z zdravnikom dr. Kreps tudi on je delal operacijo tako, da je seznanjen o vsem. Povedal je, da je bilo rakaksto, da so dali na analizo in, da bodo videli, če bo potrebna kemoterapija. Malo kot mi je dal vedeti so tako odrezali črevesja samo, da lahko izloča blato. Mislim, da pri tem ne bo nič kaj lepega. Teta jamra, da boli in boli. Sedaj se ji je začela rana gnojiti. Mene o tem obvešča moja mama, ker jaz ne morem hoditi vsak dan na Štajersko. Videla sem teto pred enim tednom in se mi je dokaj zdela v obraz oz. je še kar nekako izgledala uredu. Ne vem kaj bo.
Vam pišem, če bo kaj novega…….

LP, Doroteja

P.S. Spoštovani to kar sem vam napisala za mojo teto ni treba objaviti na forum, ker sem napisala samo za vas…..
Hvala vam.
Bodite zdravi!

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Spoštovani!

Šifra diagnoze je udarec, kar ne pove dosti. S slikanjem so najbrž izključili zlom, za obrabo ste premladi. Bolečina verejtno izhaja iz vezi ali sklepne ovojnice, ki je tudi naredila bulico kot posledica kake poškodbe (lahko tudi pred daljšim časom). Blokada je omilila bolečine zararadi vnetih kit. Nastale so verejtno zaradi ponavljajočih ali ekstremnih gibov v roki. Če so vezani na delo pri otroku ali druga opraivla, jih boste morali zmanjšati, če želite okrevanje. Drugače pa so opisane težave hudo nadležne in je tudi težko zdraviti.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close