Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija Ali so predpisana homeopatska zdravila učinkovita?

Ali so predpisana homeopatska zdravila učinkovita?

Pozdravljeni,

Oče boleha za levkemijo (plazmacitom) že 5. leto in alternativni zdravnik mu je predpisal sledeča homeopatska zdravila:
– Sanukehl Serra
– Arthrokelan A in U

Ker so zdravila dražja me zanima ali jih je smiselno jemati?

Hvala za odgovor.

Lep dan

vprašanje je kaj je medicina v teh 5 letih delala z očetom (kemoterapija itd), ni vseeno kako je bil zdravljen, v kakšnem stanju je trenutno.

Pozdravljeni, hvala za odgovor.
Klasična medicina ga je dala skozi kemoterapijo in presaditev kostnega mozga iz lastnih celic. To je opravil dvakrat v zadnjih 5 letih in sedaj so njegovi izvidi spet slabi.
Obiskuje tudi g. Kobala, ki mu je predpisal dieto, ki se jo moj oče dokaj drži. In g. Kobal mu je sedaj predpisal zgoraj navedena homeopatska zdravila in sedaj se sprašujemo koliko še ima smisla sprobavati vsa ta zdravila. Kakšno je vaše mnenje?

Pozdravljeni,

izkušenj s homeopatskimi zdravili nimam in tudi ne poznam nikogar, ki bi jih imel v času krvne rakave bolezni. Tako, da težko odgovorim na vaše vprašanje. Vsekakor pa se pred jemanjem posvetujte z lečečim hematologom.

Pri plazmocitomu je na področju zdravljenja te bolezni izjemen napredek. Praktično vsako leto se pojavijo nova zdravila ali še uspešnješa kombinacija obstoječih zdravil. Tako, da veliko kombinacij zdravljenja bolnikom z DP omogoča vedno nove in nove možnosti.

Če želite, se oglasite v Združenje bolnikov z limfomom in levkemijo na pogovor. Imamo tudi precej brezplačne podporne literature.

Vse dobro in lep pozdrav.

Kristina Modic SLOVENSKO ZDRUŽENJE BOLNIKOV Z LIMFOMOM IN LEVKEMIJO, L&L http://limfom-levkemija.org/ http://nazajvzivljenje.si/ http://dajsenaseznam.si/ http://najboljsanovica.si/ FACEBOOK Skupaj na poti do zdravja: https://www.facebook.com/Skupaj-na-poti-do-zdravja-768520533244733/ [email protected]

Ga. Modic, hvala za izčrpen odgovor.

New Report

Close