Ali sem preveč ljubosumna?
Nikar ne bodi usmiljena do njega inti do nje. Oba dobro vesta da ima domadružino in obveznosti, pa se ozirata na to? Kot ženksa ne morem razumeti zakšnih žensk, ki se pehajo za tujimi moškimi, kradejo moške ženam in otrokom, in sploh me zanima občutek, ko se poseksata, pobožata…. na nekih zakotnih mestih, potem pa ženska ve, da moški odhaja domov, k drugi ženi ali resni dolgletni partnerki, – meni se to gnusi.
Kot ženska sem bila že tudi sama v položaju, kot me je osvajal resno vezan moški, zelo prijeten skratka tudi meni zanimiv, pa niti v sanjah nisem pomislila, da bi se skrivala z njim, varala ….. – moje mišljenje je, da prej naj vsak razčisti stare odnose.
Zato je moje mnenje, da se resno pogovoriš z svojim možem in mu odločno daš mat, da ni nobenih srečanj več s to žensko- nobenih kavic, smučanja….če mu je res do vajine zveze – drugače pa naj gre svojo pot.
Lep pozdrav!
Ves kako ti svetujem – nehaj se primerjati z njo. Ti in ona sta dve popolnoma različni osebi. Ona je takšna kot je, ti pa tudi. Nisi popolna kar ni nihče, si pa krasna oseba in prepričana sem, da imaš zelo veliko dobrih lastnosti. Če se je mož zaljubil v 15 let mlajšo, tu dejansko nimaš kaj. Lahko probaš ohranit svoje dostojanstvo in narediš tisto kar meniš da je prav. Vedi, da si tudi ti zaslužiš srečo in nihče nima pravice, da te blati (kakšna da si in podobno).
Še nekaj ti povem – nihče se ne odloči, da si želi biti ljubica nekomu. Taka oseba ne živi v nebesih ampak ima nenehno spreminjajoče dobre in slabe dneve. In glede na to, kako malo se vidi s svojim moškim, normalno, da je vedno urejena in nasmejana in vse super. Ampak če se ta moški kdaj loči in onadva zaživita se dejansko pokaže koliko sta si naklonjena, sploh ko se začneta kregat zaradi kakšnih umazanih loncev. S tem ti samo hočem povedati, da če je ta punca res njegova ljubica, se vsi trije vrtite v enem nesrečnem začaranem krogu.
Tvoj mož naj bo samo tvoj. V vajinem zakonu ni mesta za druge ljubice in ljubimce. Saj sam veš kako naprej, samo poslušaj se.
Veliko sreče.
Lp
Ne vem kaj naj ti rečem kot samo to da sem sama v isti situaciji. Meni je celo priznal da je vanjo “bil” zaljubljen (kar mu ne verjamem), ter da nimata nič da sta se enkrat samo poljubljala pa še to pred sedmimi leti. Pa mu vsega ne verjamem, saj mene vedno primerja z njo. Npr. tako suha kot je ona ti nisi bila nikoli, pa tako poštena je, pa ful seksi, pa ful v redu itd. torej idealna ženska. Enkrat mi je prekipelo in sem mu zakričala če je tako popolna pa bodi z njo idi k njej in jo imej. Pa je rekel da je ne more imeti ker ga ona noče. Kar pa nekako tudi ne verjemem, ker mi je sam povedal da mu je povedala kako je bila vanj zaljubljena(ko sva midva že bila skupaj), čeprav sedaj naj ne bi bila več. Ampak vedno imata neke skrivnosti ipd.Jst sem dobila dobesedno alergijo nanjo. Pri meni se to vleče že več let, vem pa da takoj ko bom dobila prvi dokaz da je z njo kaj imel grem, v to sem trdno prepričana. Vem rekla boš da sem neumna, vem da sem ampak nekako še vedno upam na čudež, da bo spoznal svojo zmoto, da me bo imel spet rad. Ker jst imam njega najbolj na svetu in si življenja brez njega ne znam predstavljati. Vem pa da če dobim v roke dokaz bom šla in ne bom več vsega trpela. Do takrat pa molim in upam na čudež. In to dobesedno.
Vedi da nisi sama in vem da ti je hudo. Kaj neredit ti ne vem svetovat edino ti sama veš kaj je zate prav. Te pa čaka hud boj same s sabo šele potem ti bo jasno kaj naredit. Ne vem za tvojega moža ampak moj pa je po drugi strani ful ljubosumen ( pa nima zakaj biti) tako da sama nimam niti enega prijatelja, pa še prijateljic ful malo ker je ljubosumen na vse in vsakogar. Pravijo da vsak po sebi sklepa torej lahko jst sklepam da je ljubosumen zato ker me sam vara in se boji da ga bom tudi jst.
Le zakaj so moški takšni? Najprej so z drugo potem pa nam doma zagotavljajo da nas imajo najbolj na svetu radi in da si življanja brez nas ne znajo predstavljati. Le zakaj jim je bog dal zmožnost da tako prepričljivo lažejo? In zakaj so me trape ki jim verjamemo? Ne vse ampak večina pa.
Odgovor poznaš ti sama samo najdit ga moraš!
lp nija
Da otroci napetost staršev zelo dobro čutijo dobro vem. Še posebej eden od mojih otrok ima za to neverjetne radarje. Razlog, da sva oba pripravljena najino zgodbo nadaljevati je, da se imava kljub vsemu rada in hkrati tudi veva, da življenje ne teče linearno. Kako mu bom v bodoče zares zaupala, sicer še čisto točno ne vem, nimam pa namena kontrolirali telefona in telefonskih računov. Tudi nisem maščevalni tip. Predvidevam tudi, da še pride pri njem kaka abstinenčna kriza. Kako jo bomo preživeli, bomo videli. Kakorkoli pa sva se po vsej tej kalvariji marsikaj pogovorila in upam, naučila.
Še nekaj: tisti hip, ko sem imela dokaze, mi je odleglo, ker sem vedela, da zdaj se pa bo razčistilo. In spoznala sem, da sem sposobna živeti tudi brez njega, če bi se tako izteklo.
Lepo se imejte.