Najdi forum

V nedeljo zvečer mi je dokončno počil film, sem vzela šila in kopita, mu vrnila ključ in se odselila nazaj v svoje stanovanje.
Itak, da sem razočarana. Po treh letih je res konec in to sem sprejela.
Ampak boli. Boli, ko sam hudič. Pogrešam ga in ga imam kljub vsemu še vedno zelo rada. On mene ne dovolj, očitno.
Ni važno kaj se je zgodilo, dejstvo je, da je za vedno konec. Poti nazaj ni.

Sej sem šla že nekajkrat skozi to bolečino in vem, da čas naredi svoje, da bo slej, ko prej minilo….

Ampak prosim, mi lahko kdo napiše, črno na belem, da bo še vse dobro in da bom preživela?

Samo to.
Hvala.

Še vsi smo preživeli ;))

Če bo pa še vse dobro, je pa odvisno samo od tebe.

Ne bom ti napisal izrecno takšnega odgovora, kot ga želiš slišati, ker to bi bilo pa že res preveč klišejsko. Povedal ti bom nekaj drugega: glede na okoliščine razmišljaš zelo trezno in preudarno, tako da je odprto samo še vprašanje, kdaj se bo ta epizoda zaključila.

Do takrat pa glavo gor in pogumno naprej!

Veš, da bo.

poslušaj

Preživela boš!!! Mene je po 6 letih hladno pustil, še na totalen ignor me je dal! Po mesecu dni sem bila srečna kot še nikoli! Prebolela. Šla dalje. Govori z ljudmi, prijatelji, sorodniki. Naj te ne bo strah povedat vsem. Mene je tega bilo najbolj, ampak ko sem začela, sem tudi prebolela 🙂 Svet je lepši in spet rožnat, kljub temu da me je danes pustil ta drugi fant (2 meseca zveze). Ampak kaj češ? Razbijat glavo ob zid? Krivit samo sebe? Bodi flegma….taki ljudje najlažje pridemo skozi!
Zjutraj sem jokala kot dež, zdej sem pa dojela, da sem neumna, ker jokam za nekom, ki ni vreden umazanije pod nohtom. Bo že še prišlo za njim…kad tad.
Drži se !!!!!!!!!!! Več si vredna kot vse to kar se ti sedaj dogaja! Glavo pokonci, privzdigni brado in pokaži karakter. Čez par mesecev se boš nasmehnila vsemu 🙂

Hoj,

Ste pa skromni, prav:

Črno na belem – sve bo še dobro in boste preživeli.

😀

Hvala vam, prijazni ljudje, za lepe besede in tolažbo, še posebej pa tebi Lollla.
Sej vem, da bo šlo mimo…najbolj me boli to, da se mi vedno na koncu vse sfiži s temi tipi in sem sita tega prebolevanja, nimam več moči…

Hvala vam!

Hej, glavo pokonci! Kako boli vemo vsi…..za ponoret 🙂 Da mine pa vidim da veš tudi sama. Pusti času čas….vsak dan bo lažje!

Če se ti to ponavlja iz veze v vezo je skrajni čas da narediš nekaj na sebi, da se spremeniš ti , da boš enkrat našla primernega fanta. Sedaj srečuješ same take ki ti kažejo ogledalo, poglobi se vase, svoje vzorce obnašanja, svojo primarno družino, odkrij kaj moraš spremeniti pri sebi da boš srečna v zvezi.
V knjižnici povprašaj za primerno literaturo.
npr. Srečal sem svojo družino, Gostečnik Christian
Teorija/nova psihologija izbire, + Ostati skupaj , Wiliam Glasser
Košiček je tudi veliko nasvetov napisal
Srečno na novi poti sreči naproti.

Saj en greš prvič skozi tole, ne? Itak da bo ok! Meni se je podobno zgodilo. Nora nanj….in vala me je vrtel kot bebca. Pol pa me še na čevelj dal. Traja nekaj časa…poslušaš bebasto glasbo, jočeš, smiliš se samemu sebi. Počas pa gr ena boljše.
Dobro je če imaš koga kateremu se lahko potožiš. Izgovorjene besede tolažbe veljajo več kot prebrane…kak topel objemprijateljice pa sploh.

Jaz sem žvi dokaz da se da… Čez čas postaviš spet glavo pokonci in svet se začne spremnjat na lepše! Na koncu se je pri nas končalo tako da je njemu šlo v nos, da sem dobila drugega fanta. Poskušal je tudi z nizkimi udarci. Po tolkem času sem srečna….in tudi ti boš ponovno našla svojo srečo!

po mojih izkušnjah pride vedno boljši fant kot je bil ta do zdaj 🙂 put your head up ! 😉

Ce se hoces malo potolaziti pridi k meni v Italijo

potem pa gremo na dopust v Rimini pa bomo vse

poceli kar bi si zelela

tvoj mobi ali naslov net pa kar tukaj pusti

potem pa bova skusala spremeniti tvoje

sanje v realnost pa tudi jas ce ti zelis

Ti ali ena druga zakaj pa ? tudi jas sem sam..

jst nisem mogla spat nekje pol leta. največ par ur na noč, skos sem premlevala stvari v glavi, vsi KAJ PA ČE-ji pa ČE BI BLO-ji pa ZAKAJ-ji… groza. predvsem moja napaka- hotela sem ga pozabit tako da sem hitro skočila v drugo razmerje. ko sva bla skupaj s tem novim fantom sploh nisem bla psihično tam, po glavi se mi je še vedno sprehajal samo bivši, pa čeprav sem vedla da je konec za vedno. tega fanta sem samo prizadela in mi je zelo žal, ker sem izgubila zaklad.sedaj sta dve leti in pol od tega, sem v novem razmerju in sem srečna. čeprav ti ne morem lagat, vsaj 1x dnevno se spomnim na bivšega in so dnevi ko mine kar nekaj minut odsotnosti,preden se vrnem v sedanjost.. ampak ne več s tolko žalosti kot nekoč. tako je pač, velike ljubezni nikoli ne pozabiš

New Report

Close