Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Ali lahko 5 mesečnik je…

Ali lahko 5 mesečnik je…

Ali lahko dam mojemu 5 mesečniku melono, grozdje in rdečo peso (vsako posebej seveda)? Ima 8,5 kg in danes točno 5 mesecev.

Hvala in lp mima

Jaz bi z grozdjem malo počakala, ne vem kako bi ga prebavil. Grozdni sok mu pa verjetno ne more škoditi.

Z grozdjem še malo počakaj.Ker ga bo napenjalo.

melono definitivno lahko!! odločen vir vode!

Lahko!
Naša pikica, je kot prvo sadje jedla melono in kmal za tem grozdje!
Li Ann*

Lahko! Moja je!

Naš pa je bil star 5 mesecev včeraj. Teh stvari naš še ne je, se še pretežno dojiva, le čez opoldan mu dam kakšno kašico – jabolko, banano, korenček, kaj drugega pa še mu nisem dala. Počasi bom pa že začela širiti seznam živil.

Pozdravček

Mila

<http://milamay.moj-album.com/>

Mima, naš je tudi danes star pet mesecev! Ima malo manj kg – 8,2 kg.
Pa ti že lepo je? Se še dojita? Mojemu sem dosedaj probala dati samo malo pasiranega korenčka in rižolino, pa se navdušenje neha po parih polovičnih žličkah!

Naš lumpek je star 5,5 meseca in je že marsikaj. Začeli smo z zelenjavo. Ne mara edino krompirja z blitvo. Zvečer mu dam dobro kuhan polnozrnat riž z mojim mlekom in z korenčkom ali pa z jabolko in je navdušen. Če mu dam banano za jutranjo malico jo sicer poje z žličke vendar se potem napravlja tako kakor da bo bruhal, mislim da mu je pregosta in presladka. Pa se nič ne sekiram saj jaz tudi ne jem krompirja in banan, ker jem po Montignacu.

Kar se kupljenega grozdja tiče mu ga jaz ne bom dala še nekaj časa, ker je ponavadi zelo škropljeno in po njem še mene napenja.

Moj je star 5, 5 meseca in mu dajem banano z jabolkom ali pasirano banano razredčeno z mlekom in juhico iz korenčka, kolerabe in krompirja, pa tudi rižolino. Poje vsakega 1-3 žličke. Drugega naj do 6 meseca ne bi jedel. Jaz bi na tvojem mestu še malo počakala. lp

New Report

Close