Ali je to mobing?

V prvem tromesečju sem imela grozeči splav in še neke zdravstvene težave, tako da sem 2 meseca strogo ležala. Nič gospodinjskih opravil, nič obiskov.
Iz službe so me non stop klicali, tudi na privatni mobitel v bolnišnico. Hotela sem počivat, ker me je vse bolelo, zato mi je vsak klic iz službe šel na živce in dajal nek stres, tako da se nisem vedno javila. Ko pa sem se javila ni bilo konca, sem jih imela po 2 uri na telefonu…
Šefu še vedno ne želim razlagat o svojem bolezenskem stanju, ker je precej intimne narave. Povedala pa sem, da imam rizično nosečnost in strog počitek.
Sedaj mi je šef začel očitat, da je vso neopravljeno delo moja krivda in da nisem opravljala svojih dolžnosti. Ena pametna sodelavka s tremi otroci mi je celo rekla, da kaj sem mislila da nisem prišla nič delat, da grozeči splav pa ni nič takega, da ne bi mogla opravljat dela za računalnikom.
Halooooo….a ni to mobing??

pa še kako je mobing. povej delodajalcu, da imaš vse pogovore posnete in ga boš šla tožit. glede sodelavk se ne sekiraj, vedno bodo opletale. delodajalec pa je škrtuh, ki noče začasno zaposliti drugega človeka.

New Report

Close