Najdi forum

Ali je partnerju sploh do mene?

Tvoj dragi je kmetavzar, ki kadar se ga napije oblaja vse živo. Čim prej stran od njega. Laže ti pa tudi ko pes teče. Najdi si boljsega.

Punca draga tak je bil moj bivši… Stvari sčasoma niso nič boljše le pogostejše se je začelo dogajati. Alkohola pa vedno več … Sam bejž stran če ne želiš imeti alkoholika doma. To tvoje ceblanje po tem ko se zgodi že nekako posluša pa ve da neboš naredila nič… Raje bodi sama boš bolj srečna kot nesrečna v taki vezi. Vrjemi mi

Pozdravljena.
Glede navidezne nezainteresiranost mam jst istega doma 😊
Malo je kriva vzgoja, malo karakter, malo prejšnja razočaranja…
Grem pa stavit da te ima res rad.
Se boš pa pač morala sprijazniti s tem da te ne bo prosil in moledoval da pridi nazaj ali da bodi z njim. Eni so pač takšni, nič hudega.

Glede teh pripetljajev ki si jih naštela…. Moj je takšen samo ko sem zraven jaz… Vem da se ob meni počuti samozavestnega in varnega. (mogoče je pri vama isto?) Mene to ne moti.. Jaz ga še sama podražim naj katero zmasira ali pelje na plesišče😉

Ga pa poznam zelo dobro in bi opazila če mu bi bila katera preveč všeč, takrat bi seveda tudi midva imela doma pogovore😀

Sva nekje isto stari in sem šele zdaj prišla do zaključka, da je res, ampak res, brezveze tuhtat, analizirat, definira vsako moško/partnerjevo besedo… Ker dejansko so oni mnogo manj zakomplicirani kot ženske.
Ženske delamo kvantno fiziko za dejanje ki ga moški naredi in naslednjo sekundo pozabi…. A ni brezveze?

Vedva se le mejta rada… 🥰

Preprosto, daj mu vediti da je ob naslednji takšni fori med vama konec. Če nadaljuje, tako veš koliko mu pomeniš.

o đizs..pogovorta se jasno in glasno. daj mu jasno vedeti kje so meje. Kar pomeni da ko naslednjicnnaredi tako štalo da si bo sam grel posteljo.. Sicer pa pri 35 bi lah dec imel ze druzino in ostalo ce bi mu bilo do tega. Tudi ti nisi rosno mlada več.
Sicer pa zgleda da ti tole ustreza čisto. drugače bi konec nrdila za vse čase z njim..

Lp

New Report

Close