Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija ali grem lahko k dežurnemu zdravniku?

ali grem lahko k dežurnemu zdravniku?

Pozdravljeni!

Do lani sem imela stalnega zobozdravnika in bila z njim zelo zadovoljna.Potem pa,kar naenkrat ga je zamenjal drugi zobozdravnik.Ta novi zobozdravnik(starejši in verjetno honorarni),mi sploh ne “sede”.Videl me je prvič in me grajal da kako imam slabe zobe,da ne skrbim zanje in podobne izjave.Če bi to bilo res,bi mi prejšnji zobozdravnik to omenil,pa mi nikoli ni!?!
Torej našel mi je malo luknjico v zobu in skoz je kritiziral,ter še zelo grobo delal da sem komaj čakala da konča.No v zob mi je dal zdravilo.In me naročil čez mesec dni(Prisili me je da sem podpisala izjavo,za izbranega zdravnika čeprav sem rekla da tega/njega ne želim!)Seveda nisem šla,ker takega zobozdravnika nočem imeti.In vem da ni bila ta odločitev najbolj modra.Zob me ves ta čas ni bolel kljub zdravilu.

Prejšnji teden pa mi je padlo zdravilo ven in sedaj me občasno boli zob.Prejle pri vgrizu jabolka,pa sem vidla vse zvezde!!!!

Vem,da bom morala iti vendar me zanima,če lahko grem k dežurnemu oziroma tistemu ki na dotični dan sprejema paciente z bolečinami in povem štorijo ali ne?namreč rada bi imela takega zobozdravnika,h kateremu bom rada hodila,kot je bilo pred tem primerom.

Torej,kaj lahko storim,prosim za informacijo!

lp Maja

Spoštovana Maja,

v primeru bolečin vas lahko sprejme tudi zobozdravnik, ki ni vaš izbrani, seveda v primeru, če vaš zobozdravnik v tistem času ne dela.
Načeloma lahko zobozdravnika zamenjate tudi prej kot v enem letu tako da si v vmesnem času poiščite zobozdravnika, ki vam bo ustrezal in se z njim dogovorite za obravnavo.

Kako te lahko nekdo prisili, da podpišeš nekaj, česar nočeš?
(razen če ti nastavi puško na faco …)

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

New Report

Close